Ervaringen van een borstlift

Hele goede ervaring in deze kliniek. Fijn en zeer vriendelijk personeel, prettige begeleiding ze stellen je op je gemak van het begin tot het einde.
Janssen Kliniek is goed bereikbaar, je krijgt altijd antwoord op je vragen per telefoon of per mail. Zeer vriendelijke dame aan de receptie, die je op je gemak stelde met een kop koffie. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, heb alles in 2 operaties uit laten voeren. De dames van de verpleging zijn zeer vriendelijk en begaan met je. Ik heb 2 overnachtingen gehad en beide keren dezelfde dames van de verpleging aan mijn bed gehad, wat ik erg fijn vond. Over de nazorg ben ik ook zeer tevreden, je kunt altijd bellen en tussentijdse controles doen, zelfs in het weekend is drs. Janssen bereikbaar als er vragen zijn. De prijzen zijn hetzelfde als in het ziekenhuis, maar de sfeer en medewerkers zijn veel vriendelijker.

Zeer zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeer zeker weer naar drs. Janssen gaan.

In één woord geweldig! Van consult tot dat ik hier vertrek! Op ‘buikwandforums’ op internet wordt veelal gediscussieerd over alles v.w.b. buikwandcorrecties. Ik ga zeer zeker positief reclame maken op zo’n forum!

N.B. het ontvangst door Yolande…de eerste indruk van uw kliniek is van grote waarde!

Mijn complimenten voor de uitstraling, verzorging en toewijding aan de gehele kliniek. Ontzettend fijn ervaren de huiselijke sfeer en de contacten met het personeel. Erg persoonlijke aandacht ook van de arts. Toppie!
Na 24 jaar is eindelijk mijn grootste wens uitgekomen. Ik heb 4 dochters, de oudste is 24 jaar en de jongste is 3 jaar. Na 4 zwangerschappen en 2 miskramen, (en natuurlijk de zwaartekracht), is mijn buik veranderd in een ““hangend vetje””. Na een intake gesprek heb ik de grote knoop doorgehakt, een afspraak gemaakt in de Janssen Kliniek in Oisterwijk. Veel info gekregen, maar aangezien ik nog nooit geopereerd was, had ik mega-schrik van narcose. Ook wilde ik ooit nog eens een borstlift laten doen. Toch maar een vervolg afspraak gemaakt, en besloten dat ik een buikwandcorrectie en een borstlift in 1 operatie laat doen. De grote doorslag was dat Dr. Martin Janssen zei dat het resultaat prachtig, mooi, zou gaan worden, dit gaf me zoveel vertrouwen, dat ik het wel aandurfde.
Dinsdag 22 december zou de grote dag zijn. Maar al weken van te voren gierden de zenuwen me door mijn lijf. Van een kennis kreeg ik een telefoonnummer van een vrouwtje die me kon “overlezen” . Dat was de donderdag voor de grote operatie. Hierna had ik het rustige gevoel van: ”kom maar op, kan niets engs gebeuren!. Dinsdag 22 december: Gerald en de kinderen brengen me weg.
Fijne ontvangst, meteen begonnen met het aftekenen, en daarna snel op de operatietafel. Ontzettend leuk detail: ik had mijn fototoestel afgegeven en gevraagd of er tijdens de operatie foto`s gemaakt konden worden, en dat is ook echt gebeurd ook!!
Narcose; ik dacht nog: “jullie krijgen mij niet weg”, maar even daarna was het 11.30 uur en was het al gebeurd. Ik had verwacht dat ik mega-buikpijn zou hebben, maar ik voelde echt helemaal niks.
Zou het dan toch door dat vrouwtje komen dat me heeft overlezen?? Ieder half uur kwam er iemand vragen of ik een pijnstiller wilde, maar ik hoefde dat niet. Pas rond half 5 (ik moest naar het toilet) heb ik 1 pijnstiller gevraagd.
Wat een ontzettend leuk, vriendelijk, attent, fijn, maar vooral GEWOON personeel is het team in de Janssen Kliniek. Het eten was er voortreffelijk, heerlijk, de badkamer super netjes en schoon! Zelfs Marianne van de receptie kwam af en toe kijken en vragen hoe het met me ging! Wat een lieve meid! Ik was de enige patiënt die moest overnachten. Nachtzuster was Ilonka, kende ik nog uit Helvoirt,het was super-gezellig met haar! Zulk personeel is goud waard, en niet te vervangen!! `s Ochtends mocht ik zelf bepalen hoe laat ik naar huis wilde, Dr. Janssen kwam nog ff langs, gewoon in spijkerbroek!!

Ik heb deze operatie als super-positief mogen beleven, alleen 1 min-puntje kan ik opnoemen, de lift deed het niet toen ik naar huis moest, dus ik moest krom van die MEGA-grote trap af. Maar dit was een goede oefening, thuis moest ik ook trap op en trap af.

Ik ben zo SUPER- gelukkig dat ik deze stap heb gezet, ik heb hier de rest van mijn leven heel veel plezier van, ik zwem bij de Masters -– Dommelbaarzen Vught – , en ik duik veel, EINDELIJK met een platte buik!!
Nu MOET ik nieuwe kleren kopen, een nieuw badpak, bikini`s en Bh`s, duikpak; HEERLIJK!!

1000 x dank, aan het hele team, jullie hebben mij super gelukkig gemaakt!!

10 jaar geleden was ik met 4 vriendinnen op Bali, Indonesië, om te duiken en rond te reizen, nou, daar heb ik het PARADIJS ontdekt!! En nu heeft GOD (sorry, maar ik ben zeker NIET gelovig) MET zijn team gewoon een praktijk in Oisterwijk.

Groetjes Mirjam Roijers

Ik heb een buikwandcorrectie en een borstlift ondergaan en Dr Janssen heeft voor de borstlift de laatste nieuwe techniek uit Amerika gebruikt. Hierdoor heb ik bijna geen littekens op de borsten.
Na de operatie was men heel voorzichtig met me en bezorgd. Ik heb helemaal geen pijn gehad wel wat ongemak. Na de operatie liep ik krom en moest ik een buikband en speciale bh dragen. Kon zelfs in de kliniek tegen geringe vergoeding een extra bh kopen.
Na een week mocht ik op nacontrole komen en het zag er allemaal goed uit. De hechtingen zijn eruit gehaald en er werd uitgelegd hoe ik eea moest verzorgen. Ik ben zeer tevreden over hoe behandeld ben maar zeker ook over het resultaat van de operatie.