Ervaringen van een borstvergroting

Lees hieronder ervaringen van een borstvergroting

Ik zag er best wel tegen de operatie op, maar alles is meer dan goed verlopen. Na de operatie totaal geen last van misselijkheid. Het resultaat van de operatie was boven mijn verwachting! De nazorg was ook prima, ze zijn altijd bereikbaar.
  • Ik ben super tevreden over de arts Janssen! Duidelijk consult gehad. Ik vind dat ik goed ontvangen ben voor de operatie! De rest van het personeel waren super lief en betrokken! Dit was mijn 1e operatie en ik vond het fijn dat alles mij uitgelegd werd en het personeel mij heeft gerustgesteld
  • De operatie is goed verlopen en mijn littekens zijn ook mooi geworden !
  • Ik ben er super tevreden over ook na de operatie waren de verpleegsters super aardig en lief
  • Nogmaals wil ik zeggen dat ik over de Arts en het verdere personeel super tevreden ben ! 
  • Bij vragen kon ik gewoon bellen en werd alles netjes beantwoord.
  • Iedereen was erg vriendelijk en ze gingen goed om met mijn zenuwen voor de operatie.
  • Alles was top.

Ben super tevreden dat ik voor Janssen kliniek heb gekozen, iedereen in de kliniek was vrolijk en ik werd super goed behandeld.

Ik vond het heel spannend ,het was best pittig de eerste dagen. Maar zeker de moeite waard want nu voel ik me echt geweldig. Dhr Janssen is een topper zo mooi dat ze geworden zijn had ik niet verwacht super blij mee dankjewel
Super super super tevreden over deze kliniek. Nooit iets te gek, kan altijd terecht, iedereen super vriendelijk en zeer professioneel! Voelt 100% vertrouwd. Erg goed geholpen door Dr. Janssen. Alles is bespreekbaar, denkt mee en luistert goed naar wensen. Zoooooooo tevreden met het resultaat
Op de dag van de OK ging het allemaal heel snel en dat was heel prettig. Geen wachtkamers, maar direct geholpen en persoonlijke aandacht. Voor ik het wist was het voorbij en ik ben ontzettend goed en lief verzorgd. Na een kort verblijf mocht ik al naar huis. Ben super blij met het resultaat en het ziet er heel mooi uit.
Dinsdag heeft Martin Janssen mijn lang-gekoesterde wens in vervulling laten gaan! Eerst de intake waarin alles duidelijk uitgelegd werd en ik op mijn gemak gesteld werd.
Dinsdag de operatie gehad en werkelijk heel zijn team is top! Van receptioniste, tot anesthesist tot aan verpleegkundig personeel; iedereen is empatisch, liefdevol en verstaat zijn/haar vak waardoor je je van het begin tot het eind goed begeleid en verzorgd en in de watten gelegd voelt. Wat overigens ook bijdraagt aan een goed herstel.
Nu 2 dagen na de operatie ben ik al bijna helemaal hersteld. Ik zou dus iedereen die voor wat voor ingreep dan ook het advies mee willen geven ga naar Martin Janssen en zijn team ; Janssen Kliniek Oisterwijk.
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat. De dag van de operatie; iedereen ontvangt je hartelijk en ik had voorheen slechte ervaringen met infuus-prikken. Nou binnen een halve minuut was het infuus geplaatst. Verpleegkundigen ook ontzettend lief ook met het wakker worden op de uitslaapkamer liefdevol verzorgd. Dit draagt ook bij aan een herstelproces 😉 Echt ik raad iedereen aan die voor een ingreep wil gaan voor Martin Janssen en zijn team te kiezen 🙂
Ik ben vandaag voor een borstvergroting geweest en weer geweldig geholpen, net als 10 jaar geleden. We waren te laat door een ongeluk op de weg. Gebeld om het door te geven en super vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk was ik 20 minuten later dan gepland. Ik mocht gelijk door. Iedereen was heel vriendelijk. Ben lief begeleid, iedereen was zo rustig en aardig!!!! En dokter Janssen heeft, net zo als 10 jaar geleden, weer prachtige borsten gemaakt!!!! Ik moet nog even herstellen maar het ziet er nu al geweldig uit!!! Het consult verliep super relaxed en nu alles om de operatie heen ook! Ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Ben super blij dat ik weer voor de Janssen kliniek heb gekozen. Geen moment twijfel gehad. Complimenten voor alle lieven mensen die me vandaag hebben geholpen, geweldig!!!!
Bij dr Janssen terecht gekomen, doordat ik een complicatie had na een wissel bij een andere kliniek. Hij heeft mijn protheses verwijderd en mij gedurende de herstelperiode bijgestaan. Het was dan ook direct duidelijk dat mijn nieuwe bv door hem uitgevoerd moest worden. Mocht ik ooit van plan zijn om nog iets te doen aan mijn lichaam dan is dr Janssen mijn pc hiervoor. Dr Janssen is altijd bereikbaar. Zelfs op feestdagen staat hij jou te woord met raad en daad. Goede opvolging tijdens het traject. Een betere nazorg kan je niet hebben.
Super vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord op al mijn vragen. Vond het erg netjes en prettig dat je na een paar dagen opgebeld wordt hoe het gaat en/of je nog vragen hebt. Ook de vervolg afspraken vind ik fijn.

 Ik ben erg goed geholpen en ben ook zeer tevreden, maar vond het iets minder prettig dat de chirurg een uur uitgelopen was…zulke dingen kunnen gebeuren dat weet ik maar als je moet wachten nuchter en behoorlijk zenuwachtig dan is dat geen pretje…maar verder super tevreden!!!!!

Ik heb in augustus mijn borstvergroting gehad bij Janssenkliniek Oisterwijk uitgevoerd door dokter Janssen. Dokter Janssen heeft echt super werk verricht. Mijn borsten zijn heel erg mooi en zien er natuurlijk uit. Ik ben er zo blij mee! Ik zou dokter Janssen aan iedereen aanbevelen!
Ik kwam voor een borstvergroting daar ben ik nu heel tevreden mee ze luisteren super goed naar wat je wilt en stelde je gerust tijdens de operatie. Verder werd ik heel spontaan ontvangen en heel goed verzorgd zeker een aanrader! Ben zelf heel tevreden over mijn nieuwe borsten hiervoor had ik niks. Ik kan geen betere chirurg bedenken.
Ik ben harstikke tevreden, met het resultaat, wel groot, maar niet overdreven groot, en borsten zijn niet altijd gelijk even groot, maar voor mijn gevoel, zien ze er heel symmetrisch uit, en ze zien er ook mooi natuurlijk uit, de complimenten. Aardige plastic chirurg, en aardige verpleegster, en ook aardige receptioniste.
Door alle medewerkers, zowel bij het voorgesprek, als op de dag van de operatie, werd ik echt heel warm ontvangen. Consulten met de plastisch chirurg gaan goed. Wachttijden zijn er niet. Het was voor mij echt een hele prettige ervaring dat toen ik de datum aangaf waarop ik geopereerd wilde worden, dit ook meteen kon. Ook op de dag van de operatie kwam ik binnen en kon ik meteen doorlopen om geopereerd te worden. Super!

Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik na de operatie het telefoonnummer van dokter Janssen kreeg. Ik heb hem een paar keer moeten raadplegen en ook een keer tegen middernacht. Alle keren reageerde hij snel. Mijn complimenten. Ongelooflijk lieve mensen. Van het operatieteam tot de verpleegsters die ik na de operatie ontmoette. Ook de dames die aan de balie zitten zijn elke keer als ik kom warm en voel ik me heel welkom.

Ik ben echt super tevreden over alles.  Dank je wel aan heel het team voor alle goede zorgen en het warme welkom wat ik bij jullie voelde en nog steeds voel als ik op controle kom.

Heel tevreden, drs Janssen vertelde in het consult al dat ik er weinig last van zou hebben en dat klopt idd heb totaal geen pijn gehad en liep lachend de kliniek uit! Echt een Toparts!!! Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen, echt een TOP team!!!
Ben goed ontvangen. Als ik vragen had werden deze goed en duidelijk uitgelegd ben super blij met het resultaat. Ik werd ook netjes gebeld de dag na de behandeling dit stelde ik erg op prijs. Het herstel is super gegaan en ben erg bij met het resultaat.
Vriendelijk en lieve mensen, je voelt je meteen thuis. Het hele traject goed begeleid, goed advies en  weloverwogen.

Ik ben in alle opzichten erg tevreden !! Een aanrader! Mijn borsten zijn erg mooi en heel natuurlijk en ook mijn ogen zien er prachtig uit, de littekens zijn zo goed als verdwenen!

Ik wil dr Martin en zijn geweldige meiden bedanken voor het geweldige resultaat. Maar ook echt bedankt voor jullie rust, oplossing en zorg van deze dag. Jullie zijn echt toppers en dat vertel ik ook iedereen!! Dank jullie wel.

 

Mijn ervaring met deze kliniek is echt super. Ze zijn allemaal heel erg aardig en vriendelijk. Ik ben heel goed geholpen en nu al erg happy met het resultaat. Zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeker weer naar drs. Janssen gaan. Dank jullie lieve mensen!
Ik kom speciaal uit Duitsland. Ben al vaker in andere klinieken geweest, maar drs. Janssen maakt echt de beste borsten. Het is een perfecte plastisch chirurg en alle medewerkers zijn lief. Heel erg tevreden.
Drs. Janssen en uw team, hartelijk dank!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, resultaat, bejegening en nazorg van deze kliniek. Vriendelijk personeel.
Na vele jaren weer geweest bij deze arts, omdat een andere arts zijn fout niet inzag. Erg fijn een arts die mee denkt en eerlijk is. Sinds hij zijn eigen kliniek heeft staat nazorg op de voorgrond. Zowel arts als zijn medewerkers stellen je gerust, goede bereikbaarheid van zowel arts als kliniek. Vriendelijk en betrouwbaar. Ik zal nooit meer naar een andere arts gaan. Bedankt Drs. Janssen.
Dank voor jullie super hulp en zorgzaamheid aan het hele team! Complimenten ten top.