Ervaringen van een borstvergroting

Lees hieronder ervaringen van een borstvergroting

Dinsdag heeft Martin Janssen mijn lang-gekoesterde wens in vervulling laten gaan! Eerst de intake waarin alles duidelijk uitgelegd werd en ik op mijn gemak gesteld werd.
Dinsdag de operatie gehad en werkelijk heel zijn team is top! Van receptioniste, tot anesthesist tot aan verpleegkundig personeel; iedereen is empatisch, liefdevol en verstaat zijn/haar vak waardoor je je van het begin tot het eind goed begeleid en verzorgd en in de watten gelegd voelt. Wat overigens ook bijdraagt aan een goed herstel.
Nu 2 dagen na de operatie ben ik al bijna helemaal hersteld. Ik zou dus iedereen die voor wat voor ingreep dan ook het advies mee willen geven ga naar Martin Janssen en zijn team ; Janssen Kliniek Oisterwijk.
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat. De dag van de operatie; iedereen ontvangt je hartelijk en ik had voorheen slechte ervaringen met infuus-prikken. Nou binnen een halve minuut was het infuus geplaatst. Verpleegkundigen ook ontzettend lief ook met het wakker worden op de uitslaapkamer liefdevol verzorgd. Dit draagt ook bij aan een herstelproces 😉 Echt ik raad iedereen aan die voor een ingreep wil gaan voor Martin Janssen en zijn team te kiezen 🙂
Ik ben vandaag voor een borstvergroting geweest en weer geweldig geholpen, net als 10 jaar geleden. We waren te laat door een ongeluk op de weg. Gebeld om het door te geven en super vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk was ik 20 minuten later dan gepland. Ik mocht gelijk door. Iedereen was heel vriendelijk. Ben lief begeleid, iedereen was zo rustig en aardig!!!! En dokter Janssen heeft, net zo als 10 jaar geleden, weer prachtige borsten gemaakt!!!! Ik moet nog even herstellen maar het ziet er nu al geweldig uit!!! Het consult verliep super relaxed en nu alles om de operatie heen ook! Ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Ben super blij dat ik weer voor de Janssen kliniek heb gekozen. Geen moment twijfel gehad. Complimenten voor alle lieven mensen die me vandaag hebben geholpen, geweldig!!!!
Bij dr Janssen terecht gekomen, doordat ik een complicatie had na een wissel bij een andere kliniek. Hij heeft mijn protheses verwijderd en mij gedurende de herstelperiode bijgestaan. Het was dan ook direct duidelijk dat mijn nieuwe bv door hem uitgevoerd moest worden. Mocht ik ooit van plan zijn om nog iets te doen aan mijn lichaam dan is dr Janssen mijn pc hiervoor. Dr Janssen is altijd bereikbaar. Zelfs op feestdagen staat hij jou te woord met raad en daad. Goede opvolging tijdens het traject. Een betere nazorg kan je niet hebben.
Super vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord op al mijn vragen. Vond het erg netjes en prettig dat je na een paar dagen opgebeld wordt hoe het gaat en/of je nog vragen hebt. Ook de vervolg afspraken vind ik fijn.

 Ik ben erg goed geholpen en ben ook zeer tevreden, maar vond het iets minder prettig dat de chirurg een uur uitgelopen was…zulke dingen kunnen gebeuren dat weet ik maar als je moet wachten nuchter en behoorlijk zenuwachtig dan is dat geen pretje…maar verder super tevreden!!!!!

Ik heb in augustus mijn borstvergroting gehad bij Janssenkliniek Oisterwijk uitgevoerd door dokter Janssen. Dokter Janssen heeft echt super werk verricht. Mijn borsten zijn heel erg mooi en zien er natuurlijk uit. Ik ben er zo blij mee! Ik zou dokter Janssen aan iedereen aanbevelen!
Ik kwam voor een borstvergroting daar ben ik nu heel tevreden mee ze luisteren super goed naar wat je wilt en stelde je gerust tijdens de operatie. Verder werd ik heel spontaan ontvangen en heel goed verzorgd zeker een aanrader! Ben zelf heel tevreden over mijn nieuwe borsten hiervoor had ik niks. Ik kan geen betere chirurg bedenken.
Ik ben harstikke tevreden, met het resultaat, wel groot, maar niet overdreven groot, en borsten zijn niet altijd gelijk even groot, maar voor mijn gevoel, zien ze er heel symmetrisch uit, en ze zien er ook mooi natuurlijk uit, de complimenten. Aardige plastic chirurg, en aardige verpleegster, en ook aardige receptioniste.
Door alle medewerkers, zowel bij het voorgesprek, als op de dag van de operatie, werd ik echt heel warm ontvangen. Consulten met de plastisch chirurg gaan goed. Wachttijden zijn er niet. Het was voor mij echt een hele prettige ervaring dat toen ik de datum aangaf waarop ik geopereerd wilde worden, dit ook meteen kon. Ook op de dag van de operatie kwam ik binnen en kon ik meteen doorlopen om geopereerd te worden. Super!

Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik na de operatie het telefoonnummer van dokter Janssen kreeg. Ik heb hem een paar keer moeten raadplegen en ook een keer tegen middernacht. Alle keren reageerde hij snel. Mijn complimenten. Ongelooflijk lieve mensen. Van het operatieteam tot de verpleegsters die ik na de operatie ontmoette. Ook de dames die aan de balie zitten zijn elke keer als ik kom warm en voel ik me heel welkom.

Ik ben echt super tevreden over alles.  Dank je wel aan heel het team voor alle goede zorgen en het warme welkom wat ik bij jullie voelde en nog steeds voel als ik op controle kom.

Heel tevreden, drs Janssen vertelde in het consult al dat ik er weinig last van zou hebben en dat klopt idd heb totaal geen pijn gehad en liep lachend de kliniek uit! Echt een Toparts!!! Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen, echt een TOP team!!!
Ben goed ontvangen. Als ik vragen had werden deze goed en duidelijk uitgelegd ben super blij met het resultaat. Ik werd ook netjes gebeld de dag na de behandeling dit stelde ik erg op prijs. Het herstel is super gegaan en ben erg bij met het resultaat.
Vriendelijk en lieve mensen, je voelt je meteen thuis. Het hele traject goed begeleid, goed advies en  weloverwogen.

Ik ben in alle opzichten erg tevreden !! Een aanrader! Mijn borsten zijn erg mooi en heel natuurlijk en ook mijn ogen zien er prachtig uit, de littekens zijn zo goed als verdwenen!

Ik wil dr Martin en zijn geweldige meiden bedanken voor het geweldige resultaat. Maar ook echt bedankt voor jullie rust, oplossing en zorg van deze dag. Jullie zijn echt toppers en dat vertel ik ook iedereen!! Dank jullie wel.

 

Mijn ervaring met deze kliniek is echt super. Ze zijn allemaal heel erg aardig en vriendelijk. Ik ben heel goed geholpen en nu al erg happy met het resultaat. Zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeker weer naar drs. Janssen gaan. Dank jullie lieve mensen!
Ik kom speciaal uit Duitsland. Ben al vaker in andere klinieken geweest, maar drs. Janssen maakt echt de beste borsten. Het is een perfecte plastisch chirurg en alle medewerkers zijn lief. Heel erg tevreden.
Drs. Janssen en uw team, hartelijk dank!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, resultaat, bejegening en nazorg van deze kliniek. Vriendelijk personeel.
Na vele jaren weer geweest bij deze arts, omdat een andere arts zijn fout niet inzag. Erg fijn een arts die mee denkt en eerlijk is. Sinds hij zijn eigen kliniek heeft staat nazorg op de voorgrond. Zowel arts als zijn medewerkers stellen je gerust, goede bereikbaarheid van zowel arts als kliniek. Vriendelijk en betrouwbaar. Ik zal nooit meer naar een andere arts gaan. Bedankt Drs. Janssen.
Dank voor jullie super hulp en zorgzaamheid aan het hele team! Complimenten ten top.
Complimenten voor het vriendelijke personeel en de goede verzorging!
Ik ben zeer tevreden! Super begeleiding en klantvriendelijke medewerkers!
Ik ben een aantal keer naar Oisterwijk gereden omdat ik twijfelde over het aantal cc (borstvergroting). Dr. Janssen was zeer vriendelijk en geduldig en nam alle tijd. Als ik nog twijfelde, mocht ik gerust nog een keer langskomen. Het is een zeer prettige en mooie kliniek met lieve werknemers, die alle tijd voor je hebben. Ik werd goed voorbereid op de operatie en al mijn zorgen werden weggenomen door alle uitleg die ik kreeg. De operatie verliep voorspoedig en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ondanks dat ik het een zeer pijnlijke ingreep vond (prothese werd achter de borstspier gezet, hetgeen leidt tot zeer hevige spierpijn) zou ik het zo weer doen. Chapeau voor deze dokter en deze kliniek!
Ik heb alles in de kliniek zeer positief ervaren! Bedankt daarvoor!
Allemaal tienen is ook niet echt leuk, maar het zat er kort tegenaan. Nazorg is ook zeer goed. Dus in een woord super!!!
Op de dag van de borstvergroting werd ik hartelijk ontvangen en ingelicht over het verdere verloop van de dag. De operatie is mij 100% meegevallen, ik had mezelf ingesteld op flinke napijn omdat de prothesen onder de borstspier geplaatst gingen worden. Ik heb alleen wat spierpijn gehad nadien en de tips die ik kreeg van de verpleegkundige waren super! De nazorg was geweldig. In de kliniek werd ik begeleid en werd me verteld hoe verder. De eerste nacontrole was zo gebeurd, knoopjes van de hechtingen werden verwijderd en ik kon de incisies zien. Mijn verbazing (nog steeds) over het netjes het gehecht is, is groot! Je ziet er bijna niets van! De zwelling neemt nu langzaam af (3 weken na OK), tot nu toe ben ik een zeer tevreden mens die zich “goed geholpen” voelt!

Dank aan allen die mij hebben geholpen! Jullie zijn goed op elkaar afgestemd, geen tegenstrijdige tips, fijne begeleiding en een relaxte omgeving!