Ervaringen van de buikwandcorrectie

  • De kliniek is telefonisch, per e-mail en via de app bereikbaar voor vragen.
  • Iedereen is heel vriendelijk, geruststellend en behulpzaam.
  • Ik ben snel en goed geholpen.
  • De behandeling is prima verlopen, zeker de nachtverpleegkundige verdient een dikke pluim. Niets is de dames te veel.
Iedereen altijd netjes beleefd, erg aardig.

Er werd heel erg goed voor me gezorgd na de behandeling. en er waren ook voldoende na controles. ik kon ook altijd bellen

het resultaat is erg mooi

Ik vond het erg spannend deze behandeling te ondergaan, hoewel het mijn eigen keuze was.Gelukkig werd ik heel erg op mn gemak gesteld en werd alles goed uitgelegd. ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing en zou de kliniek aan iedereen aanraden. Bedankt!

Door alle medewerkers, zowel bij het voorgesprek, als op de dag van de operatie, werd ik echt heel warm ontvangen. Consulten met de plastisch chirurg gaan goed. Wachttijden zijn er niet. Het was voor mij echt een hele prettige ervaring dat toen ik de datum aangaf waarop ik geopereerd wilde worden, dit ook meteen kon. Ook op de dag van de operatie kwam ik binnen en kon ik meteen doorlopen om geopereerd te worden. Super!

Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik na de operatie het telefoonnummer van dokter Janssen kreeg. Ik heb hem een paar keer moeten raadplegen en ook een keer tegen middernacht. Alle keren reageerde hij snel. Mijn complimenten. Ongelooflijk lieve mensen. Van het operatieteam tot de verpleegsters die ik na de operatie ontmoette. Ook de dames die aan de balie zitten zijn elke keer als ik kom warm en voel ik me heel welkom.

Ik ben echt super tevreden over alles.  Dank je wel aan heel het team voor alle goede zorgen en het warme welkom wat ik bij jullie voelde en nog steeds voel als ik op controle kom.

Iedereen en vooral de nachtverpleegkundige was erg vriendelijk en behulpzaam. Aangezien ik heel de nacht wakker ben geweest, kwam ze vaak even kijken en helpen indien nodig.
Het ontvangst en de sfeer in de kliniek is zeer prettig, rustig, persoonlijk en discreet. Al het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Door de kleinschaligheid van een kliniek t.o.v. een ziekenhuis, zie je niemand om je heen die ook niets met je te maken heeft. Voelde me verwend. Over het resultaat ben ik erg tevreden en zeer van onder de indruk. Ziet er fantastisch uit en het is nog maar 7 weken geleden. Ik ben een zeer tevreden vrouw en heb veel bewondering voor deze goed lopende organisatie met een arts die hele hoge eisen stelt aan zichzelf en zijn omgeving.
Janssen Kliniek is goed bereikbaar, je krijgt altijd antwoord op je vragen per telefoon of per mail. Zeer vriendelijke dame aan de receptie, die je op je gemak stelde met een kop koffie. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, heb alles in 2 operaties uit laten voeren. De dames van de verpleging zijn zeer vriendelijk en begaan met je. Ik heb 2 overnachtingen gehad en beide keren dezelfde dames van de verpleging aan mijn bed gehad, wat ik erg fijn vond. Over de nazorg ben ik ook zeer tevreden, je kunt altijd bellen en tussentijdse controles doen, zelfs in het weekend is drs. Janssen bereikbaar als er vragen zijn. De prijzen zijn hetzelfde als in het ziekenhuis, maar de sfeer en medewerkers zijn veel vriendelijker.

Zeer zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeer zeker weer naar drs. Janssen gaan.

Ik ben heel erg tevreden over jullie kliniek, vriendelijk personeel!
Zeer vriendelijk en iedereen heeft belangstelling voor je, zowel op de OK en de verpleegsters als de mevrouw aan de balie.
Mijn complimenten! Jullie deskundigheid, betrokkenheid, expertise, empathie en inzet hebben ervoor gezorgd dat ik me uitermate veilig heb gevoeld in jullie handen. Ik raad jullie ten zeerste aan bij vrienden cq familie. Dank jullie wel!
Mij werd altijd verteld dat ik nog meer af moest vallen voor ik een buikwandcorrectie zou moeten overwegen. Ik heb deze stap naar de kliniek toch genomen en aangezien ik nooit maatje 36 zal hebben was dit voor mij het enigste wat nog ontbrak. Dokter Janssen vertelde mij dat hij er wel degelijk iets moois van kon maken op verhouding naar mijn bouw. Ik ben er zo enorm blij mee dat ik dit heb gedaan. Voel me zekerder en zit lekker in mijn vel. Heb heerlijk kunnen wandelen deze zomer zonder mijn schort, het was een verademing. Mijn ervaringen met deze kliniek zijn echt super. Ze zijn allemaal heel erg aardig en doen er alles aan om het jou zo goed mogelijk te maken. Op de OK brak bij mij de paniek uit, maar ook daar waren ze heel erg bezig om mij gerust te stellen. Dokter Janssen kwam zelf ook regelmatig even kijken hoe het ging. De zusters tijdens mijn verblijf zijn erg vriendelijk en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Echt deze kliniek is een aanrader.
Ik had meteen de beslissing genomen om naar Janssen Kliniek te gaan zonder naar de kosten te kijken. Twee vriendinnen hebben dezelfde behandeling ondergaan en zijn heel tevreden en dat was voor mij het belangrijkste. Alles wordt met zorg uitgelegd en beantwoord. Vanaf het moment dat je voor het eerst binnenkomt en weer naar huis gaat, voel je je erg op je gemak. Ik ben heel goed begeleid. Een wil zeker de verpleging een pluim geven, echt top! Drs. Janssen komt ook regelmatig vragen hoe het gaat. De nazorg is ook heel goed. Je wordt gebeld hoe het gaat en er wordt steeds gezegd dat je ook zelf altijd kunt bellen als je ergens over twijfelt.

Iedereen die meegewerkt heeft aan mijn nu platte buik heel erg bedankt en mocht ik in de toekomst nog iets willen dan kom ik zeker terug.

Ben goed geholpen, iedereen was aardig en behulpzaam. Ik zal de kliniek bij iedereen aanraden.
In één woord geweldig! Van consult tot dat ik hier vertrek! Op ‘buikwandforums’ op internet wordt veelal gediscussieerd over alles v.w.b. buikwandcorrecties. Ik ga zeer zeker positief reclame maken op zo’n forum!

N.B. het ontvangst door Yolande…de eerste indruk van uw kliniek is van grote waarde!

Goede en hartelijke ontvangst, goede verzorging kortom: super!
Ben overal zeer tevreden over, als ik eventueel weer iets zou laten veranderen kom ik zeer zeker weer terug bij de Janssen kliniek. Ik zal het iedereen aanprijzen.
Ik wilde toch effe kwijt dat het personeel allemaal, zusters receptionistes eigenlijk ontzettend lief , geduldig en zeer professioneel waren en de volgende operatie weer bij jullie zal zijn. Echt top!
Ga zo door!

Ik heb allemaal betrokken, professionele medewerkers ontmoet. Ik ben zeer tevreden.

Voldoende persoonlijke aandacht. Heel goed en zeker de aandacht van de arts / medische team en zelfs de secretaresse!
Zelf vond ik het personeel en de chirurg uiterst vriendelijk. Alle verpleging en de receptionisten zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer betrokken bij de patiënt. Heel fijn!
Iedereen probeert je echt op je gemak te stellen; chirurg/receptie/anesthesist etc. Voordat je de operatie ingaat, stelt iedereen zich voor. Dit vond ik heel netjes en het stelt je op je gemak. De verpleegsters waren ook top!

Operatie is nu een week geleden. Het zag er nu al netjes uit. DIKKE 10!

Ontzettend fijne kliniek, met prettige mensen! Intake gesprek was duidelijk en ook totaal niet dwingend, maar respectvol. Het is écht je eigen beslissing. Dus zonder enige druk vanuit de kliniek. Receptie en telefonisch contact ook altijd duidelijk en correct. Iedereen probeert je op je gemak te stellen; chirurg, receptie, anesthesist ets. Voordat je de operatie ingaat, stelt iedereen zich voor. Dat vond ik heel netjes en stelde me op mijn gemak. Verpleegsters waren ook top! Operatie is net een week geleden, het zag er nu al netjes uit en volgens mij ziet het er over 6 weken nog mooier uit. Dikke 10!
Na 24 jaar is eindelijk mijn grootste wens uitgekomen. Ik heb 4 dochters, de oudste is 24 jaar en de jongste is 3 jaar. Na 4 zwangerschappen en 2 miskramen, (en natuurlijk de zwaartekracht), is mijn buik veranderd in een ““hangend vetje””. Na een intake gesprek heb ik de grote knoop doorgehakt, een afspraak gemaakt in de Janssen Kliniek in Oisterwijk. Veel info gekregen, maar aangezien ik nog nooit geopereerd was, had ik mega-schrik van narcose. Ook wilde ik ooit nog eens een borstlift laten doen. Toch maar een vervolg afspraak gemaakt, en besloten dat ik een buikwandcorrectie en een borstlift in 1 operatie laat doen. De grote doorslag was dat Dr. Martin Janssen zei dat het resultaat prachtig, mooi, zou gaan worden, dit gaf me zoveel vertrouwen, dat ik het wel aandurfde.
Dinsdag 22 december zou de grote dag zijn. Maar al weken van te voren gierden de zenuwen me door mijn lijf. Van een kennis kreeg ik een telefoonnummer van een vrouwtje die me kon “overlezen” . Dat was de donderdag voor de grote operatie. Hierna had ik het rustige gevoel van: ”kom maar op, kan niets engs gebeuren!. Dinsdag 22 december: Gerald en de kinderen brengen me weg.
Fijne ontvangst, meteen begonnen met het aftekenen, en daarna snel op de operatietafel. Ontzettend leuk detail: ik had mijn fototoestel afgegeven en gevraagd of er tijdens de operatie foto`s gemaakt konden worden, en dat is ook echt gebeurd ook!!
Narcose; ik dacht nog: “jullie krijgen mij niet weg”, maar even daarna was het 11.30 uur en was het al gebeurd. Ik had verwacht dat ik mega-buikpijn zou hebben, maar ik voelde echt helemaal niks.
Zou het dan toch door dat vrouwtje komen dat me heeft overlezen?? Ieder half uur kwam er iemand vragen of ik een pijnstiller wilde, maar ik hoefde dat niet. Pas rond half 5 (ik moest naar het toilet) heb ik 1 pijnstiller gevraagd.
Wat een ontzettend leuk, vriendelijk, attent, fijn, maar vooral GEWOON personeel is het team in de Janssen Kliniek. Het eten was er voortreffelijk, heerlijk, de badkamer super netjes en schoon! Zelfs Marianne van de receptie kwam af en toe kijken en vragen hoe het met me ging! Wat een lieve meid! Ik was de enige patiënt die moest overnachten. Nachtzuster was Ilonka, kende ik nog uit Helvoirt,het was super-gezellig met haar! Zulk personeel is goud waard, en niet te vervangen!! `s Ochtends mocht ik zelf bepalen hoe laat ik naar huis wilde, Dr. Janssen kwam nog ff langs, gewoon in spijkerbroek!!

Ik heb deze operatie als super-positief mogen beleven, alleen 1 min-puntje kan ik opnoemen, de lift deed het niet toen ik naar huis moest, dus ik moest krom van die MEGA-grote trap af. Maar dit was een goede oefening, thuis moest ik ook trap op en trap af.

Ik ben zo SUPER- gelukkig dat ik deze stap heb gezet, ik heb hier de rest van mijn leven heel veel plezier van, ik zwem bij de Masters -– Dommelbaarzen Vught – , en ik duik veel, EINDELIJK met een platte buik!!
Nu MOET ik nieuwe kleren kopen, een nieuw badpak, bikini`s en Bh`s, duikpak; HEERLIJK!!

1000 x dank, aan het hele team, jullie hebben mij super gelukkig gemaakt!!

10 jaar geleden was ik met 4 vriendinnen op Bali, Indonesië, om te duiken en rond te reizen, nou, daar heb ik het PARADIJS ontdekt!! En nu heeft GOD (sorry, maar ik ben zeker NIET gelovig) MET zijn team gewoon een praktijk in Oisterwijk.

Groetjes Mirjam Roijers

Ik heb een buikwandcorrectie en een borstlift ondergaan en Dr Janssen heeft voor de borstlift de laatste nieuwe techniek uit Amerika gebruikt. Hierdoor heb ik bijna geen littekens op de borsten.
Na de operatie was men heel voorzichtig met me en bezorgd. Ik heb helemaal geen pijn gehad wel wat ongemak. Na de operatie liep ik krom en moest ik een buikband en speciale bh dragen. Kon zelfs in de kliniek tegen geringe vergoeding een extra bh kopen.
Na een week mocht ik op nacontrole komen en het zag er allemaal goed uit. De hechtingen zijn eruit gehaald en er werd uitgelegd hoe ik eea moest verzorgen. Ik ben zeer tevreden over hoe behandeld ben maar zeker ook over het resultaat van de operatie.