Ervaringen van een dijbeenlift

Gisteren wederom geholpen door Janssenkliniek in Oisterwijk.

Goede service en super vriendelijk personeel.

Dokter Jansen is echt een super plastisch chirurg.

Hij kent zijn vak en is ook nog eens vriendelijk.

Zelfs op de uitslaapkamer komt hij langs.

Als je een Kliniek zoekt waar je wensen gehoord worden, je niet het gevoel hebt dat je slechts een nummer bent dan is Janssen kliniek mijn aanbeveling !!!

Als slot zeg ik … Top kliniek met een goede ervaren plastisch chirurg en team 👍👍👍👍👍

Rashma Salamat

Ik ben heel tevreden ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan het is nu maar 2 dagen gelden maar ik zie al goede resultaten. En daar ben ik tot nu toe erg tevreden over. Ik heb natuurlijk best wel pijn en alles gaat erg moeilijk. Maar het is de moeite waard. Ik weet dat het over een paar weken over is en dan er echt van kan genieten. Mijn ervaring in de kliniek is erg goed super aardig mensen en erg behulpzaam. Echt een aanrader.
Janssen Kliniek is goed bereikbaar, je krijgt altijd antwoord op je vragen per telefoon of per mail. Zeer vriendelijke dame aan de receptie, die je op je gemak stelde met een kop koffie. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, heb alles in 2 operaties uit laten voeren. De dames van de verpleging zijn zeer vriendelijk en begaan met je. Ik heb 2 overnachtingen gehad en beide keren dezelfde dames van de verpleging aan mijn bed gehad, wat ik erg fijn vond. Over de nazorg ben ik ook zeer tevreden, je kunt altijd bellen en tussentijdse controles doen, zelfs in het weekend is drs. Janssen bereikbaar als er vragen zijn. De prijzen zijn hetzelfde als in het ziekenhuis, maar de sfeer en medewerkers zijn veel vriendelijker.

Zeer zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeer zeker weer naar drs. Janssen gaan.