Ervaringen van een Facelift behandeling

Ik ben blij verrast. Geweldige mensen en super vriendelijk. Je weet niet wat je te wachten staat en dan in een keer is het zover. Ik was bang voor plaatselijke verdoving en keek er toch een beetje tegen op. Dat is zo meegevallen. Had toch wat schrik maar door de assistente van Martin Janssen zo weg gewerkt. De begeleiding is zo goed dat je snel ontspannen bent. Het pilletje heeft waarschijnlijk ook wel een beetje geholpen. Ziet er nu al super uit en kan niet wachten om het eindresultaat te zien.
Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek, ben erg vriendelijk, duidelijk en oprecht te woord gestaan. Tijdens de behandeling ben ik heel goed begeleid en er word netjes gebeld na de behandeling hoe je de nacht hebt doorgebracht en of alles goed gaat. Voel me ontzettend happy, kan de hele wereld weer aan. Bedankt hiervoor.
In 2001 onderging ik bij Dr. Martin Janssen een mini facelift, ooglidcorrectie en halslift die zeer glansvol werden uitgevoerd. Gezien mijn representatieve functie binnen de marketing communicatie wereldwijd, was het van uiterst belang de doelstellingen van de multinational in alle opzichten professioneel te behartigen. Hierbij ondervond ik dat naast zakelijke kennis, het eigen uiterlijk belangrijk was om goed te functioneren. Door voornoemde operaties werd een enorme verjonging- en uitstralingsverbetering bewerkstelligd waardoor ik succesvol was binnen mijn vakgebied. Ik ben er van overtuigd dat door de medische kennis en jaren lange ervaring op het gebied van plastische chirurgie, Dr. Martin Janssen een top chirurg is.