Ervaringen van een halslift behandeling

Ik ben blij verrast. Geweldige mensen en super vriendelijk. Je weet niet wat je te wachten staat en dan in een keer is het zover. Ik was bang voor plaatselijke verdoving en keek er toch een beetje tegen op. Dat is zo meegevallen. Had toch wat schrik maar door de assistente van Martin Janssen zo weg gewerkt. De begeleiding is zo goed dat je snel ontspannen bent. Het pilletje heeft waarschijnlijk ook wel een beetje geholpen. Ziet er nu al super uit en kan niet wachten om het eindresultaat te zien.
Janssen Kliniek is goed bereikbaar, je krijgt altijd antwoord op je vragen per telefoon of per mail. Zeer vriendelijke dame aan de receptie, die je op je gemak stelde met een kop koffie. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, heb alles in 2 operaties uit laten voeren. De dames van de verpleging zijn zeer vriendelijk en begaan met je. Ik heb 2 overnachtingen gehad en beide keren dezelfde dames van de verpleging aan mijn bed gehad, wat ik erg fijn vond. Over de nazorg ben ik ook zeer tevreden, je kunt altijd bellen en tussentijdse controles doen, zelfs in het weekend is drs. Janssen bereikbaar als er vragen zijn. De prijzen zijn hetzelfde als in het ziekenhuis, maar de sfeer en medewerkers zijn veel vriendelijker.

Zeer zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeer zeker weer naar drs. Janssen gaan.

Voor alle vragen op het enquêteformulier gaf ik een 10! De cijfers geven al aan dat ik bijzonder tevreden ben. Arts en ander personeel zijn betrokken, toegankelijk en zeer vriendelijk.
Ik heb geen cijfers gegeven, want mijn waardering heb ik al aangegeven. Martin Janssen vind ik een kunstenaar, en verder zeer attent en vriendelijk. Ditzelfde kan ik zeggen van de mensen die in de kliniek werken. Zeer vriendelijk, attent (echt). Gefeliciteerd met zo’n team.
In 2001 onderging ik bij Dr. Martin Janssen een mini facelift, ooglidcorrectie en halslift die zeer glansvol werden uitgevoerd. Gezien mijn representatieve functie binnen de marketing communicatie wereldwijd, was het van uiterst belang de doelstellingen van de multinational in alle opzichten professioneel te behartigen. Hierbij ondervond ik dat naast zakelijke kennis, het eigen uiterlijk belangrijk was om goed te functioneren. Door voornoemde operaties werd een enorme verjonging- en uitstralingsverbetering bewerkstelligd waardoor ik succesvol was binnen mijn vakgebied. Ik ben er van overtuigd dat door de medische kennis en jaren lange ervaring op het gebied van plastische chirurgie, Dr. Martin Janssen een top chirurg is.