ervaring van de lipofilling behandeling

 

De lipofilling maar ook de ooglidcorrectie is super gedaan. De arts stelt je op je gemak, hij is een hele relaxte man. Hij behandelt je net zolang tot je helemaal tevreden bent en doet ook iets extra’s. Dat noemen wij pas service. Ook de OK assistente tot de baliemedewerksters zijn erg lief en stellen je heel erg gerust. Je kan altijd bellen, ook in het weekend.

Dit is echt niet zomaar een kliniek, alles is netjes, schoon en professioneel met een fantastische service!

dhr en mw. Vos

Ik ben blij dat ik dit eindelijk heb gedaan voor mezelf ik voel me goed. Na de controle kan ik altijd besluiten of ik weer een ingreep wil doen.
Ik had na een val van een paard een litteken en deuk opgelopen in mijn bil. Dit zag je goed bij het dragen van een strakke broek of rok. Ik ben bij een plastische chirurg geweest in een ziekenhuis en die zei dat ik het maar zo moest laten???!!! Ik heb toen de Janssen kliniek gebeld en kon al na een week terecht. Ik heb nu één behandeling gehad en het is al veel mooier geworden. Ik heb wel een tweede afspraak staan om het nog iets mooier te laten worden, maar het is nu al acceptabel. Ik ben hier heel blij mee, want ik dacht dat ik hiermee zou moeten leven. Ik ben zeer tevreden op de manier hoe je behandelt wordt en ontvangen. Het is veel persoonlijker dan in een ziekenhuis.