Ervaringen van een liposuctie

Gisteren wederom geholpen door Janssenkliniek in Oisterwijk.

Goede service en super vriendelijk personeel.

Dokter Jansen is echt een super plastisch chirurg.

Hij kent zijn vak en is ook nog eens vriendelijk.

Zelfs op de uitslaapkamer komt hij langs.

Als je een Kliniek zoekt waar je wensen gehoord worden, je niet het gevoel hebt dat je slechts een nummer bent dan is Janssen kliniek mijn aanbeveling !!!

Als slot zeg ik … Top kliniek met een goede ervaren plastisch chirurg en team 👍👍👍👍👍

Rashma Salamat

Vriendelijk en lieve mensen, je voelt je meteen thuis. Het hele traject goed begeleid, goed advies en  weloverwogen.

Ik ben in alle opzichten erg tevreden !! Een aanrader! Mijn borsten zijn erg mooi en heel natuurlijk en ook mijn ogen zien er prachtig uit, de littekens zijn zo goed als verdwenen!

Om een schets te geven ben ik een slanke vrouw met boven benen die tegen elkaar aan staan. Tijdens het lopen blijf ik dit erg goed voelen. Elke zomer stond me dit weer erg tegen, het zweet het plakt en oogt ook dik voor mij. Al aantal jaren probeer ik met toch weer sporten of lichtjes af te vallen het weg te krijgen. De gouden regel je valt niet plaatselijk af! En in gewicht mag ik niet afvallen. Ern vriendin van mij vertelde dat zei ook een liposuctie had gehad en vanaf dat moment besloot ik om toch een afspraak te maken! Mijn eerste afspraak met dokter Jansen verliep ook goed! Ook hij zag mij als een slanke meid maar zag wel wat mijn probleem was. Niet alleen mijn boven benen maar ook lager bij mijn knieën zat ook geen ruimte. Liposuctie op twee plaatsen zou het verhelpen met resultaat wat ik wil! De prijs die we besproken hadden vond ik ook netjes. Ik ging terug naar huis maar onderweg had ik al besloten of je gaat ervoor of accepteer het. Het eerste daar ging ik voor, ik laat een liposuctie doen! Op 29 november is mijn behandeling geweest. Een week ervoor begonnen mijn spanningen van de verdoving die natuurlijk op die dag gezet gingen worden. Helaas heb ik als klein kind nare ervaring gehad en angst overgehouden. Dit wilde ik wel kenbaar maken. Hier is erg goed mee omgegaan om mij gerust te stellen. De verdovings prik werd gezet en het viel echt mee! Ik dacht nu heb ik het gehad.. vervolgens ging de behandeling verder maar was het niet geheel pijnloos helaas. Er is eerlijk gezegd dat de binnen kant benen erg gevoelig is. Ik ben er met paar keer Ahh goed doorheen gekomen zonder tranen! De dagen daarna was ik vermoeid en natuurlijk beurs maar dat was het. Nu een week verder voel ik me goed en beurs effect trekt steeds beter weg! Over 6 weken meer zicht op het eindresultaat maar ik zie nu ook echt wel verschil. Vocht en verdikking nog weg. Zo blij dat ik de stap genomen heb!!
Niets op aan te merken! Alles is zeer schoon en ik werd heel goed behandeld zowel voor als na de operatie. Iedereen heel vriendelijk.
Behandeling tot nu toe zeer goed. Nog geen klachten gehad.