Ervaringen van een minilift

lees hier de ervaringen van de minilift of S-lift of MACS lift

Super blij met het resultaat. Heb er weinig last van gehad. Fijne kliniek,  met goede nazorg. Aanrader!
Tot nu ben ik zeer tevreden met de zorg en operaties.
Morgen is het 2 weken geleden dat ik een mini lift heb laten doen..operatie onder lokale verdoving..tijd vloog voorbij…ik ben nu al weer toonbaar en super blij al…wordt nog mooier!!! De napijn was niet echt prettig..wie mooi wil zijn moet pijn lijden…Dank je wel Martin voor het mooie resultaat…ook esther..marianne..barbara en yolande..allemaal kanjers super fijne nazorg een dikke 10!!!
Ik ben blij verrast. Geweldige mensen en super vriendelijk. Je weet niet wat je te wachten staat en dan in een keer is het zover. Ik was bang voor plaatselijke verdoving en keek er toch een beetje tegen op. Dat is zo meegevallen. Had toch wat schrik maar door de assistente van Martin Janssen zo weg gewerkt. De begeleiding is zo goed dat je snel ontspannen bent. Het pilletje heeft waarschijnlijk ook wel een beetje geholpen. Ziet er nu al super uit en kan niet wachten om het eindresultaat te zien.
Door Dr Janssen zijn vakkundigheid is mijn gezicht 10 jaar terug in de tijd gegaan. Perfect gedaan. Boven verwachting, zo mooi. Heel blij met dit resultaat. Het herstel is snel door de plaatselijke verdoving Geweldig! Ook de verpleegkundigen en receptioniste, heel vriendelijk, goede adviezen meegekregen, behulpzaam en correct geholpen. Fijn op mijn gemak gesteld. Na paar dagen gebeld of alles goed ging, fijn dat dit gebeurt. Ik heb een cijfer 10 gegeven, omdat alles vanaf begin tot eind zeer goed is verlopen. Voor een privékliniek is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer gunstig.
Wat een absolute topper is dr. Janssen. Geweldige man en erg kundig met een geweldige staf om hem heen. Ontzettend bedankt.
Dr Janssen is een uitmuntende Chirurg, heb veel operaties gehad in mijn leven en nu ervaar ik in de Jansen Kliniek hoe het óók kan. Perfect en bedankt.

Perfect geholpen, deskundig, vriendelijk, relaxed. De ingreep viel 100% mee, de week met hechtingen zijn omgevlogen en mijn wonden zien er prachtig uit. Nergens last van gehad, aanrader voor een ieder die plastische chirurgie ambieert . Bedankt Dr Janssen

Zit een stuk beter in mijn vel dan voor de behandeling !
Zeer tevreden en kunnen Janssen Kliniek bij iedereen van harte aanbevelen.
Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek, ben erg vriendelijk, duidelijk en oprecht te woord gestaan. Tijdens de behandeling ben ik heel goed begeleid en er word netjes gebeld na de behandeling hoe je de nacht hebt doorgebracht en of alles goed gaat. Voel me ontzettend happy, kan de hele wereld weer aan. Bedankt hiervoor.
In afwachting van het eindresultaat vinden wij de behandeling in Janssen Kliniek Oisterwijk zeer goed.
Vond het allemaal heel relaxed. Hele ontspannen sfeer. Top!
Uiteindelijke resultaat nog niet te beoordelen, maar op het 1e gezicht zeer tevreden!
Ben zeer tevreden tot nu toe en hoop dat het ook geholpen heeft. Heb geen pijn gehad. Wel zwellingen maar dat hoort erbij.
Ik vond het erg fijn om nagebeld te worden. En zeer prettig dat ik gelijk even terug kon komen.
Prima tevreden, resultaat en klachten kan ik nog moeilijk over oordelen. Ik ben vorige week pas geholpen dus resultaat onvoldoende zichtbaar. Tot op heden erg tevreden en zal uw kliniek zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Bij een gezichtsbehandeling is het prettig standaard via de zijuitgang te gaan.
In 2001 onderging ik bij Dr. Martin Janssen een mini facelift, ooglidcorrectie en halslift die zeer glansvol werden uitgevoerd. Gezien mijn representatieve functie binnen de marketing communicatie wereldwijd, was het van uiterst belang de doelstellingen van de multinational in alle opzichten professioneel te behartigen. Hierbij ondervond ik dat naast zakelijke kennis, het eigen uiterlijk belangrijk was om goed te functioneren. Door voornoemde operaties werd een enorme verjonging- en uitstralingsverbetering bewerkstelligd waardoor ik succesvol was binnen mijn vakgebied. Ik ben er van overtuigd dat door de medische kennis en jaren lange ervaring op het gebied van plastische chirurgie, Dr. Martin Janssen een top chirurg is.