Ervaringen van een minilift

lees hier de ervaringen van de minilift of S-lift of MACS lift

Wat een absolute topper is dr. Janssen. Geweldige man en erg kundig met een geweldige staf om hem heen. Ontzettend bedankt.
Dr Janssen is een uitmuntende Chirurg, heb veel operaties gehad in mijn leven en nu ervaar ik in de Jansen Kliniek hoe het óók kan. Perfect en bedankt.

Perfect geholpen, deskundig, vriendelijk, relaxed. De ingreep viel 100% mee, de week met hechtingen zijn omgevlogen en mijn wonden zien er prachtig uit. Nergens last van gehad, aanrader voor een ieder die plastische chirurgie ambieert . Bedankt Dr Janssen

Zit een stuk beter in mijn vel dan voor de behandeling !
Zeer tevreden en kunnen Janssen Kliniek bij iedereen van harte aanbevelen.
Ik voelde me gelijk thuis in de kliniek, ben erg vriendelijk, duidelijk en oprecht te woord gestaan. Tijdens de behandeling ben ik heel goed begeleid en er word netjes gebeld na de behandeling hoe je de nacht hebt doorgebracht en of alles goed gaat. Voel me ontzettend happy, kan de hele wereld weer aan. Bedankt hiervoor.
In afwachting van het eindresultaat vinden wij de behandeling in Janssen Kliniek Oisterwijk zeer goed.
Vond het allemaal heel relaxed. Hele ontspannen sfeer. Top!
Uiteindelijke resultaat nog niet te beoordelen, maar op het 1e gezicht zeer tevreden!
Ben zeer tevreden tot nu toe en hoop dat het ook geholpen heeft. Heb geen pijn gehad. Wel zwellingen maar dat hoort erbij.
Ik vond het erg fijn om nagebeld te worden. En zeer prettig dat ik gelijk even terug kon komen.
Prima tevreden, resultaat en klachten kan ik nog moeilijk over oordelen. Ik ben vorige week pas geholpen dus resultaat onvoldoende zichtbaar. Tot op heden erg tevreden en zal uw kliniek zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.
Bij een gezichtsbehandeling is het prettig standaard via de zijuitgang te gaan.
In 2001 onderging ik bij Dr. Martin Janssen een mini facelift, ooglidcorrectie en halslift die zeer glansvol werden uitgevoerd. Gezien mijn representatieve functie binnen de marketing communicatie wereldwijd, was het van uiterst belang de doelstellingen van de multinational in alle opzichten professioneel te behartigen. Hierbij ondervond ik dat naast zakelijke kennis, het eigen uiterlijk belangrijk was om goed te functioneren. Door voornoemde operaties werd een enorme verjonging- en uitstralingsverbetering bewerkstelligd waardoor ik succesvol was binnen mijn vakgebied. Ik ben er van overtuigd dat door de medische kennis en jaren lange ervaring op het gebied van plastische chirurgie, Dr. Martin Janssen een top chirurg is.