Ervaringen van een ooglidcorrectie

Super blij met het resultaat. Heb er weinig last van gehad. Fijne kliniek,  met goede nazorg. Aanrader!
Tijdens de behandeling een prettige ontspannen sfeer met een muziekje op de achtergrond. Het is nu 4 maanden geleden en mijn ogen zien er weer fris uit! De gaatjes in mijn oren weghalen en de lel iets inkorten, is tijdens dezelfde behandeling als mijn ogen gedaan, en ook daar ben ik dik tevreden over!
Erg vriendelijk en goed geholpen. Geen wachtlijst.
 

De lipofilling maar ook de ooglidcorrectie is super gedaan. De arts stelt je op je gemak, hij is een hele relaxte man. Hij behandelt je net zolang tot je helemaal tevreden bent en doet ook iets extra’s. Dat noemen wij pas service. Ook de OK assistente tot de baliemedewerksters zijn erg lief en stellen je heel erg gerust. Je kan altijd bellen, ook in het weekend.

Dit is echt niet zomaar een kliniek, alles is netjes, schoon en professioneel met een fantastische service!

dhr en mw. Vos

Ik ben zeker tevreden, goede uitleg en behandeling. Super vriendelijk personeel.
Vriendelijk en lieve mensen, je voelt je meteen thuis. Het hele traject goed begeleid, goed advies en  weloverwogen.

Ik ben in alle opzichten erg tevreden !! Een aanrader! Mijn borsten zijn erg mooi en heel natuurlijk en ook mijn ogen zien er prachtig uit, de littekens zijn zo goed als verdwenen!

Alles zeer goed geregeld, vreselijk aardig personeel. Goede begeleiding en geen pijn gehad!
Vooraf was ik bang voor een totaal andere blik. Op internet ga je toch vooraf op afbeeldingen en ervaringen zitten zoeken. De plastisch chirurg nam geruim de tijd bij de intake om alles uit te leggen. Er werd precies verteld wat er bij de ingreep zou gaan gebeuren. Omdat ik niet goed tegen spuiten en bloed kan, zag ik er bijzonder tegen op. Achteraf is het 100% meegevallen. Een week van tevoren heb ik bloed laten prikken bij de huisarts en dit was pijnlijker dan de gehele bovenooglidcorrectie. Het resultaat is zeker naar tevredenheid. Een week na de ingreep werden de hechtpleisters en de hechtingen verwijderd. Op mijn linkeroog zat nog een korstje en dit is nog zeker een week blijven zitten. Ik had gelukkig het geduld om er vanaf te blijven en toen dit eraf was gevallen, kon ik pas het uiteindelijke resultaat zien. Natuurlijk blijft het nog even rood en gevoelig, maar het resultaat is mooi. Ik heb niet naar de prijs gekeken, omdat voor mij de indruk van de kliniek, de mensen die er werken en de uitstraling belangrijker zijn. Mijn gevoel was voor de ingreep goed en dat is het nu nog steeds.
Tot op heden zeer tevreden. Professionele opstelling, ook bij angst! Zeker een aanrader.
Het is erg aan te raden, betaalbaar en zeer goed team.
De behandeling was professioneel, accuraat en snel. Bijzonder tevreden over Martin Janssen. Ik ken hem nog uit zijn assistententijd. Hij was toen al bevlogen en ambitieus plastisch chirurg in wording. Hij heeft het meer dan waargemaakt.
De behandeling is vreselijk meegevallen. De medewerksters zijn ontzettend aardig en de specialist stelt je erg op je gemak.
Als schoonheidsspecialiste heb ik bij diverse andere klinieken ook \”mijn licht op gedaan\” voor een bovenooglid correctie. Beroepsmatig heb ik in de jaren kunnen zien dat dit niet overal goed gedaan wordt. Bij de Janssen Kliniek voelde het meteen vertrouwd! Mijn grootste angst was de verdoving! Dr Janssen vertelde met de dunste naalden te werken en de verdoving erg langzaam in de spuiten, zodat je er nauwelijks iets van voelt. Verbazing, maar het klopt \’echt!!! De verdoving is amper voelbaar! De ingreep is mij 100% meegevallen. Geen blauwe plekken, wel dikke ogen (vocht) en even 1 week niet werken. Super vriendelijke man, neemt ook echt alle tijd, no nonsens en heel lief personeel! Als ik nu na 1 week in de spiegel kijk dan denk ik Wow, geen vermoeide blik meer! Erg fijn dat er na de ingreep altijd even gebeld wordt. Ik kan een ieder die in mijn praktijk komt de Janssen Kliniek zeker aanbevelen. Ik heb slechts van een ding spijt… waarom heb ik het niet eerder gedaan!
Janssen Kliniek is goed bereikbaar, je krijgt altijd antwoord op je vragen per telefoon of per mail. Zeer vriendelijke dame aan de receptie, die je op je gemak stelde met een kop koffie. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen, heb alles in 2 operaties uit laten voeren. De dames van de verpleging zijn zeer vriendelijk en begaan met je. Ik heb 2 overnachtingen gehad en beide keren dezelfde dames van de verpleging aan mijn bed gehad, wat ik erg fijn vond. Over de nazorg ben ik ook zeer tevreden, je kunt altijd bellen en tussentijdse controles doen, zelfs in het weekend is drs. Janssen bereikbaar als er vragen zijn. De prijzen zijn hetzelfde als in het ziekenhuis, maar de sfeer en medewerkers zijn veel vriendelijker.

Zeer zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeer zeker weer naar drs. Janssen gaan.

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de ingreep en de behandeling. Het uiteindelijke resultaat moet natuurlijk nog blijken, maar het belooft alle goeds!
Ik zal de kliniek bij al mijn vrienden aanbevelen, super!
Alles was prima georganiseerd, van begin tot einde. Vriendelijke en deskundige mensen, bedankt voor jullie hulp en goede zorg.
Ik had best wel veel angst voor de behandeling, maar werd goed ingelicht en gerustgesteld dat de behandeling heel veel is meegevallen. Ik zou iedereen die problemen heeft met zijn/haar oogleden aanraden om het hier te laten doen.
Ik voelde me een mens en geen nummer. Heel klantvriendelijk, super!
Ik heb geen enkele slechte ervaring gehad.
Laagdrempelig door gemoedelijke, persoonlijke benadering patiënt. Telefoontje net na de behandeling zeer attent.
Ik ben perfect geïnformeerd. Het personeel is uiterst vriendelijk.
Zowel voor, tijdens én na de behandeling was de zorg en informatie zeer prettig en ontspannen. Ook de nazorg is geweldig. De resultaten voor zover te beoordelen na 1 week zijn boven verwachting, kortom zeer tevreden.
BEDANKT. Behalve geplande ooglidcorrectie OOK niet-geplande vragen serieus aangehoord EN direct behandeld. Bovendien óók nog couperose + rood puntje behandeld om resultaat uit te proberen. Dank dat u me serieus nam en zo ongecompliceerd.

Receptie, bedankt voor de hartelijke ontvangst en de koffie!

  • Een mooie heldere kliniek.
  • Zeer vriendelijke medewerkers
  • Er heerst rust en gezelligheid
  • Geen enkele haast of druk tijdens de behandeling
  • Je voelt je op de 1e plaats als patiënt