Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Op deze unieke locatie zorgt de Janssen Kliniek voor een gemakkelijke bereikbaarheid en privacy.

Deskundig team

Janssen Kliniek is het initiatief van de ervaren plastisch chirurg drs. Martin Janssen die leiding geeft aan een klein, hecht team dat garant staat voor een deskundige en individuele benadering. Deze kleinschaligheid is een bewuste keuze en heeft als doel dat u in alle rust door de plastisch chirurg zelf van informatie wordt voorzien over de verschillende behandelmethoden.

De Kliniek – regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven

Inpandig heeft Janssen Kliniek twee operatiekamers die zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Deze operatiekamer hebben prestatie niveau 1, met stofklasse onder de operatiekamers plenum klasse 5 en in de operatiekamers klasse 7 volgens ISO 14644-1. Hierdoor zijn alle denkbare behandelingen uit te voeren onder locale verdoving als ook onder algehele narcose. Voor een aantal behandelingen is het noodzakelijk dat de patiënt blijft overnachten. In de kliniek bevinden zich hiervoor een drietal slaapkamers. De slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien: zo is het mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet, en zijn de ruimten voorzien van digitale TV. Het spreekt voor zich dat u ook hier wordt opgevangen door gekwalificeerde verpleegkundigen die in directe verbinding staan met de plastisch chirurg.

Uw partner of begeleider hoeft zich ook niet te vervelen, deze kan verblijven in onze aparte wachtruimte of een bezoek brengen aan het centrum van het fraaie dorp Oisterwijk. Bij de meeste dames is Mayke een begrip, de winkel voor dames schoenen (www.mayke.com). En om heerlijk te lunchen of diner of gewoon een terras pakken op de Lind bij mooR-Wining & Dining, (www.moor-oisterwijk.nl) en de mannen kunnen terecht bij Du Parc (www.duparc.nl) voor exclusieve auto’s en fraaie fotografie kunst. Mocht u een hotel nodig hebben in Oisterwijk, dan kunnen wij Hotel de Leijhof (www.leijhof.nl) aanbevelen.

Als u vragen heeft na de behandeling of ongerust bent over de herstelperiode staan wij u graag te woord. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Mooi is heel persoonlijk

Plastische chirurgie en cosmetiek krijgen in Nederland steeds meer aandacht. En terecht, want door nieuwe ontwikkelingen én het vakmanschap van goed opgeleide en ervaren plastisch chirurgen, worden steeds vaker kleine of grote esthetische problemen opgelost. Ondanks de vooruitstrevende ontwikkelingen binnen het vak is er één vraag echter niet te beantwoorden, namelijk:

Wat is mooi?

Elk persoon is uniek. En iedereen ziet zichzelf op een eigen manier. Wat voor de één een probleem vormt, is voor de ander geen issue. Bij de Janssen Kliniek houden we niet van standaard. Want mooi is héél persoonlijk.

Behandelingen

Omdat Janssen Kliniek gedegen is uitgerust met de beste apparatuur en de beste faciliteiten, kunnen we een breed aanbod aan behandelingen bieden.

Naast deze behandelingen is Janssen Kliniek ook gespecialiseerd in gezichtsverjonging. Hiervoor kunnen wij verschillende methodes aanbieden. Vraag naar onze mogelijkheden tijdens het vrijblijvend consult.

Goed advies vooraf

Consultgesprek: vrijblijvend en kosteloos. Het is van belang u goed te laten adviseren over de mogelijke behandeling, daarom gaat aan elke ingreep een uitgebreid informatiegesprek met de plastisch chirurg vooraf. Deze consultgesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek kunt u vragen verwachten over uw medische achtergrond en fysieke gesteldheid. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die er zijn, bepaalt u samen met onze plastisch chirurg wat voor u de meest geschikte behandeling is. Ook worden mogelijke risico’s en complicaties besproken, en zal er uitleg worden gegeven over de herstelperiode.

Informatieve bijeenkomsten

In de kliniek vinden regelmatig informatiebijeenkomsten plaats. Voor meer informatie en de eerstvolgende data verwijzen wij u graag naar het contactformulier.

Besluit u tot behandeling over te gaan? Onze wachttijden zijn beperkt. De behandeling kan in de meeste gevallen al op zeer korte termijn plaatsvinden.

Wij hopen u voldoende informatie te hebben gegeven en verwelkomen u graag in onze kliniek.