Armlift

Slappe huid laten verwijderen? Bij Janssen Kliniek laat u met de grootste zorg een cosmetische ingreep doen aan slappe bovenarmen.

Slappe bovenarmen?

De oorzaak van slappe bovenarmen

Janssen Kliniek is het initiatief van de ervaren plastisch chirurg drs. Martin Janssen die leiding geeft aan een klein, hecht team dat garant staat voor een deskundige en individuele benadering. Deze kleinschaligheid is een bewuste keuze en heeft als doel dat u in alle rust door de plastisch chirurg zelf van informatie wordt voorzien over de verschillende behandelmethoden. Hebt u vragen over één van onze behandelingen? Neem dan gerust contact op.

Resultaten

Foto's voor en na armlift

armlift resultaat
armlift voor en na
armlift

Hoe ziet de armlift operatie eruit?

Plastische chirurgie aan uw slappe bovenarmen vindt plaats onder algehele narcose en zal ongeveer twee uur duren. Via een insnijding tussen oksel en elleboog wordt aan de onderkant van de bovenarm slappe huid- en eventueel vetweefsel van de armen verwijderd. Na het hechten wordt een verband om beide armen aangelegd. Het verband dient u gedurende één week te dragen.

Liposculptuur

In sommige gevallen zit er te veel vetweefsel onder de slappe bovenarmen. Is dat bij u het geval, dan kunnen we dat weghalen door middel van een liposculptuurbehandeling (liposuctie). Ook is het in een aantal gevallen mogelijk een beperkte armlift te verrichten. Er wordt dan een ovaal weggesneden in de okselhuid, waardoor u geen littekens krijgt op de bovenarm. Meer weten over de mogelijkheden van Janssen Kliniek op het gebied van de armlift? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost een armlift bij Janssen Kliniek?

  • Armlift (narcose) €4.500,-

Vragen over de armlift?

Hoe lang duurt het herstel van een armlift?

Na het hechten wordt een verband om beide armen aangelegd. Het verband dient u gedurende één week te dragen. Na deze week verwachten we u weer terug in de kliniek voor controle waar de plastisch chirurg het verband en de hechtingen zal verwijderen. Na de armlift operatie moet u uiteraard voorzichtig zijn. Normale lichaamsbeweging is toegestaan, maar onderneem geen zwaar en inspannend werk gedurende zes weken. Ook adviseren wij om de eerste zes weken niet intensief te sporten of zwaar te tillen. Ontspannen fietsen en wandelen kan weer een week na de ingreep.

Wat is een armlift?

Een armlift, ook wel bekend als brachioplastiek, is een chirurgische ingreep die tot doel heeft om overtollig huid- en vetweefsel aan de bovenarmen te verwijderen en de armen een strakker en meer gestroomlijnd uiterlijk te geven.

Wie komt in aanmerking voor een armlift?

Kandidaten voor een armlift zijn over het algemeen volwassenen die een stabiel gewicht hebben bereikt, maar last hebben van overtollig huid en vet aan de bovenarmen, dat niet verdwijnt door intensief sporten. 

Uw armlift realiseren?

Vrijblijvend consultgesprek

Meer weten over de armlift en kijken of deze behandeling iets voor u is? Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Neem direct contact met ons op, we helpen u graag!