Niet permanente fillers

Regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven

Hyaluronzuur

Een veilige, eenvoudige en comfortabele oplossing met een tijdelijke filler.

Op zeer effectieve wijze en door een eenvoudige behandeling kunt u bestaande rimpels opvullen, en uw lippen, jukbeenderen of kin vergroten. U kunt zelf een keuze maken welk product wordt ingespoten.

De eigenschappen van het ingespoten product kunnen we verdelen in 3 categorieën:

Veiligheid:

Om overgevoeligheid of bijwerkingen te vermijden moet het product van zuivere oorsprong zijn, getest en aanbevolen worden door de arts.

Resultaat:

Het resultaat van de injectie moet direct waarneembaar zijn en een paar maanden effect hebben voordat een volgende behandeling nodig blijkt te zijn.

Comfort:

Doordat het materiaal unieke eigenschappen heeft is het zeer makkelijk te injecteren en hierdoor is een behandeling eenvoudig en zonder veel pijn.

Doordat de tijdelijke filler wordt gevormd door een biofermentatie van hyaluronzuur, een stof die van nature voorkomt in het lichaam, is het een product van zuivere oorsprong. Het is veilig, volkomen biologisch verenigbaar en afbreekbaar, zonder gevaar van overgevoeligheid of andere bekende bijwerkingen.

Geproduceerd d.m.v. de gepatenteerde CPM-technologie (Cohesive Polydensified Matrix), heeft de gel de unieke eigenschap van een monofasestructuur. Hierdoor behoudt u langer het volume. Hyaluronzuur garandeert al vanaf het eerste moment en gedurende een aantal maanden uitzonderlijke resultaten.

Dankzij het ruime assortiment van tijdelijke fillers is er altijd een gepaste oplossing voor de specifieke wensen van zowel vrouwen als mannen.

Als u graag behandelt wilt worden met een tijdelijke filler stellen wij graag eerst een diagnose. Via deze diagnose kan de arts de veroudering van uw huid beoordelen, aanbevelen welke volumes vergroot en welke rimpels opgevuld kunnen worden. (lippen, jukbeenderen, kin enz.) Ook kan dan bepaald worden welk type product voor u het meest geschikt is.

Aangezien hyaluronzuur van zuivere oorsprong is en volkomen biologisch afbreekbaar, is het niet nodig om eerst een allergietest te doen.

Een behandeling duurt gemiddeld 20 minuten. Het unieke concept van hyaluronzuur zorgt ervoor dat de injecties minder pijnlijk zijn. Het is altijd mogelijk voor uw comfort en afhankelijk van uw pijngevoeligheid dat de arts een plaatselijk verdovend middel toepast.
Zonder langdurig geïsoleerd te zijn kunt u meteen na de behandeling uw sociale en professionele leven weer oppakken.

Uw huid wordt weer soepel met een goed vochtgehalte, glanst en ziet er opmerkelijk vitaal uit.