Facelift

Met een facelift wordt bij het middelste deel van het gezicht tot en met de hals vet- en huidweefsel weggenomen en worden de onderlagen strakker getrokken.

Een strakker gezicht

Wat is een facelift?

De facelift is een tamelijk ingrijpende vorm van plastische chirurgie. Vanaf het middelste deel van het gezicht tot en met de hals wordt vet- en huidweefsel weggenomen en worden de onderlagen strakker getrokken. Bij een facelift wordt een incisie (insnijding) gemaakt vanaf de haarlijn voor het oor, via de natuurlijke plooi voor en achter het oor naar de achterkant van het hoofd. De huid wordt losgemaakt. Middels plastische chirurgie wordt de huid strakker getrokken, het teveel aan huidweefsel wordt weggesneden en de onderliggende structuren worden strakker gemaakt.

Resultaten

Foto's voor en na facelift

voor en na facelift
drs Martin Janssen Plastisch en esthetisch chirurg

Facelift regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Hechtingen worden bij een facelift in meerdere lagen aangebracht om de trekkrachten op de huid te verdelen. Het wondvocht wordt afgevoerd door middel van een dun slangetje dat onder de huid wordt gelegd. Een facelift vindt plaats onder narcose. Na deze vorm van plastische chirurgie dient u enkele dagen rust te houden. Pas na drie maanden kan het definitieve resultaat worden beoordeeld.

Wat kost een facelift in Brabant?

  • S-lift of minilift (lokale verdoving) €4.000,-
  • S-lift of minilift (narcose) €5.000,-
  • Halslift (lokale verdoving) €5.000,-
  • Halslift (narcose) €6.000,-
  • Voorhoofdslift / Temporale lift (narcose) €4.250,-

Uw facelift realiseren?

Vrijblijvend consultgesprek

Uw huid in het gezicht strakker trekken met plastische chirurgie? Voor een facelift in regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven bent u aan het juiste adres bij Janssen Kliniek Oisterwijk. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek.  Bel of  mail ons direct, dan helpen wij u graag verder!