Ervaringsverhalen over onze kliniek

Hieronder kunt u ervaringsverhalen lezen. Wilt u ook uw verhaal overdragen? U kunt via het ervaringsformulier uw verhaal invoeren. Mocht u wel uw ervaringen willen delen, maar niet onder uw eigen naam, dan kunt u dit ook anoniem aan ons doorgeven. Wij hopen op deze wijze overige geïnteresseerden op deze site van nog meer informatie te kunnen voorzien. Wij danken u voor uw genomen moeite!

Super blij met het resultaat. Heb er weinig last van gehad. Fijne kliniek,  met goede nazorg. Aanrader!

Net ontslagen bij jullie in de kliniek. Ik wil jullie bedanken voor de super goede zorgen! Jullie zijn stuk voor stuk toppers .. De operatie arts Janssen zelf, de rest en ook de lieve dame achter de balie!

Tot nu ben ik zeer tevreden met de zorg en operaties.
Morgen is het 2 weken geleden dat ik een mini lift heb laten doen..operatie onder lokale verdoving..tijd vloog voorbij…ik ben nu al weer toonbaar en super blij al…wordt nog mooier!!! De napijn was niet echt prettig..wie mooi wil zijn moet pijn lijden…Dank je wel Martin voor het mooie resultaat…ook esther..marianne..barbara en yolande..allemaal kanjers super fijne nazorg een dikke 10!!!
Ik ben blij verrast. Geweldige mensen en super vriendelijk. Je weet niet wat je te wachten staat en dan in een keer is het zover. Ik was bang voor plaatselijke verdoving en keek er toch een beetje tegen op. Dat is zo meegevallen. Had toch wat schrik maar door de assistente van Martin Janssen zo weg gewerkt. De begeleiding is zo goed dat je snel ontspannen bent. Het pilletje heeft waarschijnlijk ook wel een beetje geholpen. Ziet er nu al super uit en kan niet wachten om het eindresultaat te zien.
Janssen Kliniek is binnen 3 sec telefonisch bereikbaar. De informatie was helder en duidelijk.  In de kliniek ben ik geweldig ontvangen door Barbara. Alles verliep 100% naar wens, kan niet beter!
Door Dr Janssen zijn vakkundigheid is mijn gezicht 10 jaar terug in de tijd gegaan. Perfect gedaan. Boven verwachting, zo mooi. Heel blij met dit resultaat. Het herstel is snel door de plaatselijke verdoving Geweldig! Ook de verpleegkundigen en receptioniste, heel vriendelijk, goede adviezen meegekregen, behulpzaam en correct geholpen. Fijn op mijn gemak gesteld. Na paar dagen gebeld of alles goed ging, fijn dat dit gebeurt. Ik heb een cijfer 10 gegeven, omdat alles vanaf begin tot eind zeer goed is verlopen. Voor een privékliniek is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer gunstig.
Gisteren wederom geholpen door Janssenkliniek in Oisterwijk.

Goede service en super vriendelijk personeel.

Dokter Jansen is echt een super plastisch chirurg.

Hij kent zijn vak en is ook nog eens vriendelijk.

Zelfs op de uitslaapkamer komt hij langs.

Als je een Kliniek zoekt waar je wensen gehoord worden, je niet het gevoel hebt dat je slechts een nummer bent dan is Janssen kliniek mijn aanbeveling !!!

Als slot zeg ik … Top kliniek met een goede ervaren plastisch chirurg en team 👍👍👍👍👍

Rashma Salamat

 • De kliniek is telefonisch, per e-mail en via de app bereikbaar voor vragen.
 • Iedereen is heel vriendelijk, geruststellend en behulpzaam.
 • Ik ben snel en goed geholpen.
 • De behandeling is prima verlopen, zeker de nachtverpleegkundige verdient een dikke pluim. Niets is de dames te veel.
Goedenavond , Wil mijn behandelingen nog niet benoemen , komt later wel maar wil voor nu alvast een bericht achterlaten over de kwaliteit van de zorg , de operatie zelf zullen er wellicht meerdere klinieken zijn die het ook goed doen maar het gaat net over de saus op het vlees. Van afspraak maken voor de intake tot nu (uitslapen ) ben ik super geholpen. Dames van de receptie vriendelijk en geduldig ! Dokter Janssen is een super plastische chirurg die je geen operaties aanpraat maar echt luistert wat je zelf wilt en je dan adviseert. Hij straalt rust en ervaring uit !!!! Geeft je samen met zijn ok team een rustig gevoel op de ok tafel. Vervolgens zijn de verpleegsters Margo en Carien en de nachtverpleegkundige Ingrid (denk dat alle verpleegsters van de kliniek goed zijn ) super vriendelijke behulpzame dames. Ze hebben zoveel geduld, ik heb een grote rode koffer trolley ( wil graag alles bij de hand hebben ) maar ze helpen me elke keer met een lach !!! . Eerlijk waar een super kliniek waar ervaring, kwaliteit en geduld sleutelwoorden zijn. Had nooit gehoord over Janssen kliniek, maar ben zo blij dat ik tijdens het surfen op internet verhalen gelezen heb, vandaar dat ik ook mijn verhaal deel om anderen over de drempel te helpen. Hun recensies spraken mij aan en daardoor heb ik toen een afspraak voor een intake gepland. Na herstel van deze operatie wil ik als ik het financieel rond heb in september/ oktober ( mijn volgende vakantie ) graag een dijbeen en armlift doen bij dr Janssen. Ik lig op dit moment op een nette ruime uitslaapkamer want ik moet een nachtje overnachten. Dr Janssen is al 2 keer langs geweest en krijg zo een lekkere tosti van Margo, schaam me bijna hoe ik in watten gelegd wordt. Beste mensen als jullie nog twijfelen over Janssen kliniek of je operatie bel of app mij maar, want ik weet als geen ander hoe fijn het is ervaring van een lotgenoot te horen. Net de laatste push te krijgen, hedendaags is plastische chirurgie geen taboe meer en en praat men er makkelijke over en als je het financieel kan en het is je droom …. waarom je droom niet verwezenlijken ????Heb bewust niet online gezet waaraan ik geholpen bent, omdat het mij niet gaat om de operatie maar om de kwaliteit van de zorg van Janssen kliniek !!!!!! Dr Janssen , ok team , nazorg team , receptie hartelijk bedankt en zal zeker een foto sturen als alles genezen is  Gr Rashma Salamat 0683997811
Ik zag er best wel tegen de operatie op, maar alles is meer dan goed verlopen. Na de operatie totaal geen last van misselijkheid. Het resultaat van de operatie was boven mijn verwachting! De nazorg was ook prima, ze zijn altijd bereikbaar.
Wat een absolute topper is dr. Janssen. Geweldige man en erg kundig met een geweldige staf om hem heen. Ontzettend bedankt.
Dr Janssen is een uitmuntende Chirurg, heb veel operaties gehad in mijn leven en nu ervaar ik in de Jansen Kliniek hoe het óók kan. Perfect en bedankt.

Perfect geholpen, deskundig, vriendelijk, relaxed. De ingreep viel 100% mee, de week met hechtingen zijn omgevlogen en mijn wonden zien er prachtig uit. Nergens last van gehad, aanrader voor een ieder die plastische chirurgie ambieert . Bedankt Dr Janssen

 • Ik ben super tevreden over de arts Janssen! Duidelijk consult gehad. Ik vind dat ik goed ontvangen ben voor de operatie! De rest van het personeel waren super lief en betrokken! Dit was mijn 1e operatie en ik vond het fijn dat alles mij uitgelegd werd en het personeel mij heeft gerustgesteld
 • De operatie is goed verlopen en mijn littekens zijn ook mooi geworden !
 • Ik ben er super tevreden over ook na de operatie waren de verpleegsters super aardig en lief
 • Nogmaals wil ik zeggen dat ik over de Arts en het verdere personeel super tevreden ben ! 
 • Bij vragen kon ik gewoon bellen en werd alles netjes beantwoord.
 • Iedereen was erg vriendelijk en ze gingen goed om met mijn zenuwen voor de operatie.
 • Alles was top.

Ben super tevreden dat ik voor Janssen kliniek heb gekozen, iedereen in de kliniek was vrolijk en ik werd super goed behandeld.

Iedereen altijd netjes beleefd, erg aardig.

Er werd heel erg goed voor me gezorgd na de behandeling. en er waren ook voldoende na controles. ik kon ook altijd bellen

het resultaat is erg mooi

Ik vond het erg spannend deze behandeling te ondergaan, hoewel het mijn eigen keuze was.Gelukkig werd ik heel erg op mn gemak gesteld en werd alles goed uitgelegd. ik heb geen seconde spijt gehad van mijn beslissing en zou de kliniek aan iedereen aanraden. Bedankt!

Ik vond het heel spannend ,het was best pittig de eerste dagen. Maar zeker de moeite waard want nu voel ik me echt geweldig. Dhr Janssen is een topper zo mooi dat ze geworden zijn had ik niet verwacht super blij mee dankjewel
Super super super tevreden over deze kliniek. Nooit iets te gek, kan altijd terecht, iedereen super vriendelijk en zeer professioneel! Voelt 100% vertrouwd. Erg goed geholpen door Dr. Janssen. Alles is bespreekbaar, denkt mee en luistert goed naar wensen. Zoooooooo tevreden met het resultaat
Hele goede ervaring in deze kliniek. Fijn en zeer vriendelijk personeel, prettige begeleiding ze stellen je op je gemak van het begin tot het einde.
Op de dag van de OK ging het allemaal heel snel en dat was heel prettig. Geen wachtkamers, maar direct geholpen en persoonlijke aandacht. Voor ik het wist was het voorbij en ik ben ontzettend goed en lief verzorgd. Na een kort verblijf mocht ik al naar huis. Ben super blij met het resultaat en het ziet er heel mooi uit.
Dinsdag heeft Martin Janssen mijn lang-gekoesterde wens in vervulling laten gaan! Eerst de intake waarin alles duidelijk uitgelegd werd en ik op mijn gemak gesteld werd.
Dinsdag de operatie gehad en werkelijk heel zijn team is top! Van receptioniste, tot anesthesist tot aan verpleegkundig personeel; iedereen is empatisch, liefdevol en verstaat zijn/haar vak waardoor je je van het begin tot het eind goed begeleid en verzorgd en in de watten gelegd voelt. Wat overigens ook bijdraagt aan een goed herstel.
Nu 2 dagen na de operatie ben ik al bijna helemaal hersteld. Ik zou dus iedereen die voor wat voor ingreep dan ook het advies mee willen geven ga naar Martin Janssen en zijn team ; Janssen Kliniek Oisterwijk.
Zo professioneel geholpen door heel dit team! Jullie zijn niet in sterren uit te drukken, echt , mijn complimenten. Vanaf het begin de intake prima opgevangen en geïnformeerd door de receptioniste en Martin Janssen kijkt echt naar je wensen. Hij stelt je gerust en geeft je ook duidelijk aan wat er komen gaat. De dag van de operatie; iedereen ontvangt je hartelijk en ik had voorheen slechte ervaringen met infuus-prikken. Nou binnen een halve minuut was het infuus geplaatst. Verpleegkundigen ook ontzettend lief ook met het wakker worden op de uitslaapkamer liefdevol verzorgd. Dit draagt ook bij aan een herstelproces 😉 Echt ik raad iedereen aan die voor een ingreep wil gaan voor Martin Janssen en zijn team te kiezen 🙂
Zit een stuk beter in mijn vel dan voor de behandeling !
Ik ben vandaag voor een borstvergroting geweest en weer geweldig geholpen, net als 10 jaar geleden. We waren te laat door een ongeluk op de weg. Gebeld om het door te geven en super vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk was ik 20 minuten later dan gepland. Ik mocht gelijk door. Iedereen was heel vriendelijk. Ben lief begeleid, iedereen was zo rustig en aardig!!!! En dokter Janssen heeft, net zo als 10 jaar geleden, weer prachtige borsten gemaakt!!!! Ik moet nog even herstellen maar het ziet er nu al geweldig uit!!! Het consult verliep super relaxed en nu alles om de operatie heen ook! Ik kan iedereen deze kliniek aanraden. Ben super blij dat ik weer voor de Janssen kliniek heb gekozen. Geen moment twijfel gehad. Complimenten voor alle lieven mensen die me vandaag hebben geholpen, geweldig!!!!
Bij dr Janssen terecht gekomen, doordat ik een complicatie had na een wissel bij een andere kliniek. Hij heeft mijn protheses verwijderd en mij gedurende de herstelperiode bijgestaan. Het was dan ook direct duidelijk dat mijn nieuwe bv door hem uitgevoerd moest worden. Mocht ik ooit van plan zijn om nog iets te doen aan mijn lichaam dan is dr Janssen mijn pc hiervoor. Dr Janssen is altijd bereikbaar. Zelfs op feestdagen staat hij jou te woord met raad en daad. Goede opvolging tijdens het traject. Een betere nazorg kan je niet hebben.
Super vriendelijk te woord gestaan en duidelijk antwoord op al mijn vragen. Vond het erg netjes en prettig dat je na een paar dagen opgebeld wordt hoe het gaat en/of je nog vragen hebt. Ook de vervolg afspraken vind ik fijn.

 Ik ben erg goed geholpen en ben ook zeer tevreden, maar vond het iets minder prettig dat de chirurg een uur uitgelopen was…zulke dingen kunnen gebeuren dat weet ik maar als je moet wachten nuchter en behoorlijk zenuwachtig dan is dat geen pretje…maar verder super tevreden!!!!!

Tijdens de behandeling een prettige ontspannen sfeer met een muziekje op de achtergrond. Het is nu 4 maanden geleden en mijn ogen zien er weer fris uit! De gaatjes in mijn oren weghalen en de lel iets inkorten, is tijdens dezelfde behandeling als mijn ogen gedaan, en ook daar ben ik dik tevreden over!
Erg vriendelijk en goed geholpen. Geen wachtlijst.
 

De lipofilling maar ook de ooglidcorrectie is super gedaan. De arts stelt je op je gemak, hij is een hele relaxte man. Hij behandelt je net zolang tot je helemaal tevreden bent en doet ook iets extra’s. Dat noemen wij pas service. Ook de OK assistente tot de baliemedewerksters zijn erg lief en stellen je heel erg gerust. Je kan altijd bellen, ook in het weekend.

Dit is echt niet zomaar een kliniek, alles is netjes, schoon en professioneel met een fantastische service!

dhr en mw. Vos

Ik ben heel tevreden ik wist niet precies wat ik moest verwachten. Maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan het is nu maar 2 dagen gelden maar ik zie al goede resultaten. En daar ben ik tot nu toe erg tevreden over. Ik heb natuurlijk best wel pijn en alles gaat erg moeilijk. Maar het is de moeite waard. Ik weet dat het over een paar weken over is en dan er echt van kan genieten. Mijn ervaring in de kliniek is erg goed super aardig mensen en erg behulpzaam. Echt een aanrader.
Ik heb in augustus mijn borstvergroting gehad bij Janssenkliniek Oisterwijk uitgevoerd door dokter Janssen. Dokter Janssen heeft echt super werk verricht. Mijn borsten zijn heel erg mooi en zien er natuurlijk uit. Ik ben er zo blij mee! Ik zou dokter Janssen aan iedereen aanbevelen!
Ik kwam voor een borstvergroting daar ben ik nu heel tevreden mee ze luisteren super goed naar wat je wilt en stelde je gerust tijdens de operatie. Verder werd ik heel spontaan ontvangen en heel goed verzorgd zeker een aanrader! Ben zelf heel tevreden over mijn nieuwe borsten hiervoor had ik niks. Ik kan geen betere chirurg bedenken.
Ik ben zeker tevreden, goede uitleg en behandeling. Super vriendelijk personeel.
Ik ben harstikke tevreden, met het resultaat, wel groot, maar niet overdreven groot, en borsten zijn niet altijd gelijk even groot, maar voor mijn gevoel, zien ze er heel symmetrisch uit, en ze zien er ook mooi natuurlijk uit, de complimenten. Aardige plastic chirurg, en aardige verpleegster, en ook aardige receptioniste.
Door alle medewerkers, zowel bij het voorgesprek, als op de dag van de operatie, werd ik echt heel warm ontvangen. Consulten met de plastisch chirurg gaan goed. Wachttijden zijn er niet. Het was voor mij echt een hele prettige ervaring dat toen ik de datum aangaf waarop ik geopereerd wilde worden, dit ook meteen kon. Ook op de dag van de operatie kwam ik binnen en kon ik meteen doorlopen om geopereerd te worden. Super!

Daarnaast vond ik het heel fijn dat ik na de operatie het telefoonnummer van dokter Janssen kreeg. Ik heb hem een paar keer moeten raadplegen en ook een keer tegen middernacht. Alle keren reageerde hij snel. Mijn complimenten. Ongelooflijk lieve mensen. Van het operatieteam tot de verpleegsters die ik na de operatie ontmoette. Ook de dames die aan de balie zitten zijn elke keer als ik kom warm en voel ik me heel welkom.

Ik ben echt super tevreden over alles.  Dank je wel aan heel het team voor alle goede zorgen en het warme welkom wat ik bij jullie voelde en nog steeds voel als ik op controle kom.

Ben zeer tevreden met het resultaat.
Heel tevreden, drs Janssen vertelde in het consult al dat ik er weinig last van zou hebben en dat klopt idd heb totaal geen pijn gehad en liep lachend de kliniek uit! Echt een Toparts!!! Ik zou deze kliniek zeker aanbevelen, echt een TOP team!!!
Ben goed ontvangen. Als ik vragen had werden deze goed en duidelijk uitgelegd ben super blij met het resultaat. Ik werd ook netjes gebeld de dag na de behandeling dit stelde ik erg op prijs. Het herstel is super gegaan en ben erg bij met het resultaat.
Vriendelijk en lieve mensen, je voelt je meteen thuis. Het hele traject goed begeleid, goed advies en  weloverwogen.

Ik ben in alle opzichten erg tevreden !! Een aanrader! Mijn borsten zijn erg mooi en heel natuurlijk en ook mijn ogen zien er prachtig uit, de littekens zijn zo goed als verdwenen!

Top kliniek, zeer tevreden!
Ik wil dr Martin en zijn geweldige meiden bedanken voor het geweldige resultaat. Maar ook echt bedankt voor jullie rust, oplossing en zorg van deze dag. Jullie zijn echt toppers en dat vertel ik ook iedereen!! Dank jullie wel.

 

Mijn ervaring met deze kliniek is echt super. Ze zijn allemaal heel erg aardig en vriendelijk. Ik ben heel goed geholpen en nu al erg happy met het resultaat. Zeker aan te raden om naar deze kliniek te gaan. Als er in de toekomst bij mij nog iets gedaan moet worden, zal ik zeker weer naar drs. Janssen gaan. Dank jullie lieve mensen!
Zeer tevreden en kunnen Janssen Kliniek bij iedereen van harte aanbevelen.
Vriendelijk ontvangen, iedereen erg aardig. Ik wens drs. Janssen en zijn team heel veel succes! Een aanrader!
Ik kom speciaal uit Duitsland. Ben al vaker in andere klinieken geweest, maar drs. Janssen maakt echt de beste borsten. Het is een perfecte plastisch chirurg en alle medewerkers zijn lief. Heel erg tevreden.
Alles zeer goed geregeld, vreselijk aardig personeel. Goede begeleiding en geen pijn gehad!
Vooraf was ik bang voor een totaal andere blik. Op internet ga je toch vooraf op afbeeldingen en ervaringen zitten zoeken. De plastisch chirurg nam geruim de tijd bij de intake om alles uit te leggen. Er werd precies verteld wat er bij de ingreep zou gaan gebeuren. Omdat ik niet goed tegen spuiten en bloed kan, zag ik er bijzonder tegen op. Achteraf is het 100% meegevallen. Een week van tevoren heb ik bloed laten prikken bij de huisarts en dit was pijnlijker dan de gehele bovenooglidcorrectie. Het resultaat is zeker naar tevredenheid. Een week na de ingreep werden de hechtpleisters en de hechtingen verwijderd. Op mijn linkeroog zat nog een korstje en dit is nog zeker een week blijven zitten. Ik had gelukkig het geduld om er vanaf te blijven en toen dit eraf was gevallen, kon ik pas het uiteindelijke resultaat zien. Natuurlijk blijft het nog even rood en gevoelig, maar het resultaat is mooi. Ik heb niet naar de prijs gekeken, omdat voor mij de indruk van de kliniek, de mensen die er werken en de uitstraling belangrijker zijn. Mijn gevoel was voor de ingreep goed en dat is het nu nog steeds.
Tot op heden zeer tevreden. Professionele opstelling, ook bij angst! Zeker een aanrader.
Het is erg aan te raden, betaalbaar en zeer goed team.
Iedereen en vooral de nachtverpleegkundige was erg vriendelijk en behulpzaam. Aangezien ik heel de nacht wakker ben geweest, kwam ze vaak even kijken en helpen indien nodig.
Ik ben blij dat ik dit eindelijk heb gedaan voor mezelf ik voel me goed. Na de controle kan ik altijd besluiten of ik weer een ingreep wil doen.
Om een schets te geven ben ik een slanke vrouw met boven benen die tegen elkaar aan staan. Tijdens het lopen blijf ik dit erg goed voelen. Elke zomer stond me dit weer erg tegen, het zweet het plakt en oogt ook dik voor mij. Al aantal jaren probeer ik met toch weer sporten of lichtjes af te vallen het weg te krijgen. De gouden regel je valt niet plaatselijk af! En in gewicht mag ik niet afvallen. Ern vriendin van mij vertelde dat zei ook een liposuctie had gehad en vanaf dat moment besloot ik om toch een afspraak te maken! Mijn eerste afspraak met dokter Jansen verliep ook goed! Ook hij zag mij als een slanke meid maar zag wel wat mijn probleem was. Niet alleen mijn boven benen maar ook lager bij mijn knieën zat ook geen ruimte. Liposuctie op twee plaatsen zou het verhelpen met resultaat wat ik wil! De prijs die we besproken hadden vond ik ook netjes. Ik ging terug naar huis maar onderweg had ik al besloten of je gaat ervoor of accepteer het. Het eerste daar ging ik voor, ik laat een liposuctie doen! Op 29 november is mijn behandeling geweest. Een week ervoor begonnen mijn spanningen van de verdoving die natuurlijk op die dag gezet gingen worden. Helaas heb ik als klein kind nare ervaring gehad en angst overgehouden. Dit wilde ik wel kenbaar maken. Hier is erg goed mee omgegaan om mij gerust te stellen. De verdovings prik werd gezet en het viel echt mee! Ik dacht nu heb ik het gehad.. vervolgens ging de behandeling verder maar was het niet geheel pijnloos helaas. Er is eerlijk gezegd dat de binnen kant benen erg gevoelig is. Ik ben er met paar keer Ahh goed doorheen gekomen zonder tranen! De dagen daarna was ik vermoeid en natuurlijk beurs maar dat was het. Nu een week verder voel ik me goed en beurs effect trekt steeds beter weg! Over 6 weken meer zicht op het eindresultaat maar ik zie nu ook echt wel verschil. Vocht en verdikking nog weg. Zo blij dat ik de stap genomen heb!!
De behandeling was professioneel, accuraat en snel. Bijzonder tevreden over Martin Janssen. Ik ken hem nog uit zijn assistententijd. Hij was toen al bevlogen en ambitieus plastisch chirurg in wording. Hij heeft het meer dan waargemaakt.
De behandeling is vreselijk meegevallen. De medewerksters zijn ontzettend aardig en de specialist stelt je erg op je gemak.
De ontvangst was prettig, erg vriendelijke personeel. Ik ben erg duidelijk en goed geïnformeerd door doktor Janssen zelf! De behandeling was prima, ik voelde nauwelijks iets van de hyaluronzuur filler. Het resultaat is heel natuurlijk, precies zoals ik het wilde. Ze zijn erg voordelig ten opzichte van andere klinieken, en de kwaliteit is top.

De doktor Janssen kliniek is een professionele kliniek die met je mee denkt over je persoonlijke wensen!

Het ontvangst en de sfeer in de kliniek is zeer prettig, rustig, persoonlijk en discreet. Al het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Door de kleinschaligheid van een kliniek t.o.v. een ziekenhuis, zie je niemand om je heen die ook niets met je te maken heeft. Voelde me verwend. Over het resultaat ben ik erg tevreden en zeer van onder de indruk. Ziet er fantastisch uit en het is nog maar 7 weken geleden. Ik ben een zeer tevreden vrouw en heb veel bewondering voor deze goed lopende organisatie met een arts die hele hoge eisen stelt aan zichzelf en zijn omgeving.
Drs. Janssen en uw team, hartelijk dank!
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, resultaat, bejegening en nazorg van deze kliniek. Vriendelijk personeel.
Heerlijke club mensen die hier werken, van receptie tot drs. Janssen en de verpleging. Het gaf me het gevoel dat ik in goede en competente handen was. Telefoontjes en mails worden zeer correct beantwoord. Mooie kliniek, gelukkig niet zo steriel als een ziekenhuis. Van consult tot behandeling en nazorg ben ik goed begeleid. En geen wachttijden, heerlijk!
Na vele jaren weer geweest bij deze arts, omdat een andere arts zijn fout niet inzag. Erg fijn een arts die mee denkt en eerlijk is. Sinds hij zijn eigen kliniek heeft staat nazorg op de voorgrond. Zowel arts als zijn medewerkers stellen je gerust, goede bereikbaarheid van zowel arts als kliniek. Vriendelijk en betrouwbaar. Ik zal nooit meer naar een andere arts gaan. Bedankt Drs. Janssen.