Voorhoofdslift

Bij een voorhoofdslift worden wenkbrauwen die naar beneden drukken en min of meer over de oogkassen hangen, omhoog getrokken.

martin janssen plastisch chirurg

Voorhoofdslift in Brabant

Wat is een voorhoofdslift?

Bij een voorhoofdslift worden wenkbrauwen die naar beneden drukken en min of meer over de oogkassen hangen, omhoog getrokken. Er zijn twee methoden. Bij de ‘open’ voorhoofdslift wordt van oor tot oor over het gehele voorhoofd in de haarlijn een incisie (insnijding) gemaakt. De huid wordt losgemaakt, overtollig vet wordt weggenomen en de spieren worden verstrakt. De huid wordt eveneens strakker getrokken. Met als resultaat? Het verdwijnen van de rimpels op uw voorhoofd. De hechtingen worden in meerdere lagen aangebracht om de trekkrachten op de huid te verdelen.

Gratis consult voor voorhoofdslift

Meer weten over de voorhoofdslift? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. De chirurg geeft u meer informatie over de behandeling, het herstel, de nazorg en de resultaten. Hij kan u foto’s van voor en na de voorhoofdslift laten zien en u kunt al uw vragen stellen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken! Zoals bij iedere behandeling zitten er risico’s aan verbonden, dus laat u vooral informeren en behandelen door een ervaren chirurg.

kliniek Janssen Oisterwijk

Endoscopische voorhoofdslift

Naast de open voorhoofdslift is er dus ook de endoscopische voorhoofdslift. Bij een endoscopische voorhoofdslift worden er een aantal kleine incisies in de haarlijn gemaakt. Via enkele incisies wordt een kleine penvormige camera, gekoppeld aan een monitor, naar binnen gebracht. Via de overige incisies kunnen de andere instrumenten worden ingebracht. Deze voorhoofdslift wordt uitgevoerd onder narcose. Het resultaat is na een paar weken te beoordelen.

Wat kost een voorhoofdslift in Brabant?

  • Voorhoofdslift / Temporale lift (narcose) €4.250,-

Vragen over de voorhoofdslift?

Wat is een voorhoofdslift?

Een voorhoofdslift, ook bekend als een voorhoofdsverjonging, is een cosmetische chirurgische procedure die wordt uitgevoerd om de wenkbrauwen te liften en de voorhoofdsrimpels te verminderen. Het doel is om een jeugdiger en meer verjongd uiterlijk te bereiken door het verplaatsen van de wenkbrauwen naar een meer jeugdige positie en het gladder maken van het voorhoofd.

Wie komt in aanmerking voor een voorhoofdslift?

Geschikte kandidaten voor een voorhoofdslift zijn vaak volwassenen die tekenen van veroudering in het voorhoofdgebied vertonen, zoals hangende wenkbrauwen, diepe voorhoofdsrimpels of een vermoeide uitstraling. Een consult met een ervaren plastisch chirurg kan helpen om te bepalen of een voorhoofdslift de juiste optie is.

Waarom een voorhoofdslift nemen?

Enkele voordelen van een voorhoofdslift zijn onder meer het verminderen van rimpels en lijnen op het voorhoofd, het liften van hangende wenkbrauwen, het openen van de ogen en het creëren van een meer jeugdige uitstraling. Veel patiënten ervaren ook een toename van zelfvertrouwen na de procedure.

Wat zijn de risico's en bijwerkingen van een voorhoofdslift?

Hoewel een voorhoofdslift over het algemeen veilig is, zijn er enkele risico’s en bijwerkingen verbonden aan de procedure, zoals infectie, bloeding, littekenvorming, gevoelloosheid, asymmetrie en veranderingen in haargroei. Het is belangrijk om deze risico’s te bespreken met je chirurg tijdens het consult.

Hoe kan ik meer informatie krijgen over een voorhoofdslift?

Als u geïnteresseerd bent in een voorhoofdslift, raden we u aan om een consult te plannen met een ervaren plastisch chirurg. Tijdens het consult kunt u de doelen bespreken, vragen stellen over de procedure en een behandelplan op maat laten maken dat past bij uw wensen.

Hebt u nog meer vragen over de voorhoofdslift of wilt u een consult plannen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Uw voorhoofdslift realiseren?

Vrijblijvend consultgesprek

Uw voorhoofd liften in Brabant? Voor een voorhoofdslift in regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven bent u aan het juiste adres bij Janssen Kliniek Oisterwijk. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. Neem direct contact met ons op, we helpen u graag!