Penisvergroting en penisverdikking

Niet iedere man is tevreden over de lengte van zijn penis. Voor een aantal van hen is hun penis, naar eigen gevoel, te kort. Tegenwoordig bestaat de mogelijkheid om de penis enkele centimeters te verlengen en te verdikken.

martin janssen plastisch chirurg

Drs. Martin Janssen

Hoe werkt een penisvergroting?

De penisvergroting of penisverdikking vindt plaats onder lokale verdoving of algehele anesthesie. Tijdens de behandeling (penisvergroting) wordt er een kleine snede gemaakt in de schaamstreek, net boven de basis van de penis. Hierdoor zal het litteken normaal gesproken bedekt worden door het schaamhaar. De ligamenten die de penis binnen het lichaam op zijn plaats houden worden doorgehaald, waardoor de penis naar voren zal bewegen en zal verlengen. Hierdoor ontstaat geen instabiele penis. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Echter is er helaas geen garantie op verlenging te geven omdat tijdens de wondgenezing het onvermijdelijke littekenweefsel het effect weer iets te niet kan doen.

Na de penisvergroting of penisverlenging

Het resultaat van de penis verdikking of verlenging is meestal pas goed zichtbaar wanneer al het wondvocht is weggetrokken. Dit zal ongeveer drie maanden in beslag nemen. Door het aanwezige wondvocht kan de penis in eerste instantie korter lijken. Enig geduld is dus wel van belang. Het is zaak dat u na de penisvergroting of penisverdikking een aantal dagen rustig aan doet, waarna u uw dagelijkse werkzaamheden weer kunt oppakken. Seksuele activiteit zal echter vermeden moeten worden gedurende ongeveer zes weken zodat goed herstel kan plaatsvinden.

Wat kost een penisvergroting?

  • Verlenging (narcose) €4.800,-
  • Verlenging en verdikking (narcose) €7.800,-

Meer weten over de penisvergroting of penisverdikking?

Hoeveel groter kan mijn penis worden door een penisverlenging?

Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. Echter is er helaas geen garantie op verlenging te geven omdat tijdens de wondgenezing het onvermijdelijke littekenweefsel het effect weer iets te niet kan doen. Dit is vooraf helaas niet voorspelbaar. Er is een kans van rond de 15% dat de penisvergroting slechts uiteindelijk 1 cm of minder kan zijn.

Wat kunnen de complicaties van een penisvergroting zijn?

De kans op een bloeding of een infectie is zeer klein. Door deze techniek kan geen beschadiging optreden van de zwellichamen, dus impotentie kan niet optreden. Ook de zaadstrengen kunnen niet beschadigd worden met deze techniek.

Uw penis vergroten?

Vrijblijvend consultgesprek

Bent u onzeker over de lengte van uw penis en wilt u deze vergroten door middel van (plastische) chirurgie? Voor een penisverlenging en penisverdikking in regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven bent u aan het juiste adres bij Janssen Kliniek Oisterwijk. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een vrijblijvend consultgesprek. Bel of mail ons gerust.