Borstimplantaten vervangen

Borstimplantaten vervangen of verwijderen? Janssen Kliniek is gespecialiseerd in verwijderen en vervangen van borstprothesen.

Uw borstimplantaten vervangen

Borstimplantaten vervangen in Brabant?

Als u in het verleden een borstvergroting hebt gehad met implantaten kan de wens ontstaan om een borstimplantaat te vervangen of zelfs helemaal te verwijderen, omdat u uw borsten na verloop van tijd minder mooi vindt of het kan voortkomen uit het ontstaan van kapselcontractie. Het kapsel dat zich rondom de prothese heeft gevormd is dan gaan samentrekken, waardoor uw borsten harder kunnen gaan aanvoelen. Dit kan leiden tot pijnklachten en vormverandering van de borsten. Wanneer u hiervan last krijgt, is het verstandig om dit operatief te laten verhelpen.

Consult voor borstimplantaten

Twijfelt u over het vervangen van borstimplantaten? De plastisch chirurg kan met u de mogelijkheden van verwijderen of vervangen bespreken en aangeven of er kapselcontractie aanwezig is. Hij legt u uit welke operatietechnieken voor u het meest geschikt zijn en bespreekt de voor- en nadelen hiervan. Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvende consult in onze kliniek in Oisterwijk, regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.
drs Martin Janssen Plastisch en esthetisch chirurg

Hoe gaat de behandeling borstimplantaten vervangen?

Het verwijderen of vervangen van de borstprothesen kan of onder lokale verdoving (alleen als er geen kapselproblemen zijn) of onder algehele narcose plaatsvinden. De plastisch chirurg bepaalt welke methode in uw situatie geschikt is. Bij voorkeur wordt bij de operatie het oude litteken gebruikt.

Een week na de behandeling komt u bij de plastisch chirurg terug voor controle. Vervolgcontroles gaan in overleg met de plastisch chirurg.

Wat kost borstimplantaten of borstprothesen vervangen?

  • Borstvergroting met ronde siliconen prothesen (narcose) €4.000,-
  • Borstvergroting met anatomische siliconen prothesen (narcose) €4.500,-
  • Borstvergroting met eigen vet (narcose) €4.000,-
  • Borstlift (narcose) €4.500,-
  • Borstlift en ronde prothesen (narcose) €5.200,-
  • Borstlift en anatomische prothesen (narcose) €5.800,-
  • Borstverkleining (narcose) €5.000,-
  • Borst(spier) vergroting voor mannen (narcose) €5.000,-

Uw borstimplantaten verwijderen?

Vrijblijvend consultgesprek

Uw borstprothesen vervangen of verwijderen in Brabant? Voor alles rondom borstimplantaten bent u aan het juiste adres bij Janssen Kliniek Oisterwijk. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. U kunt ons ook bellen en mailen; we staan 24/7 voor u klaar!