Mooi is heel persoonlijk.

Over Janssen Kliniek

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek. We staan voor professionaliteit, kwaliteit en privacy.

kliniek Janssen Oisterwijk

Plastisch chirurgische privé-kliniek

Janssen Kliniek Oisterwijk

Janssen Kliniek is een plastisch chirurgische privé-kliniek die staat voor professionaliteit, kwaliteit en privacy, waarin de patiënt centraal staat. Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk.

U kunt op ons rekenen

Zorg op het hoogste niveau.

Bij de Janssen Kliniek bent u verzekerd van zorg op het hoogste niveau, persoonlijke benadering en uitstekende nazorg. We zijn dan ook trots om lid te zijn van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Esthetische Chirurgie én als enige in Nederland internationaal lid van de ASAPS.

Maartje
Lees verder
Vanaf moment één dat ik de Janssen kliniek binnen stapte werd ik meteen gastvrij ontvangen en op mijn gemak gesteld voor mijn ingreep door de vriendelijke dame achter de receptie. De operatie is meer dan goed en vlot verlopen en ik ben erg blij met de liposuctie aan mijn benen. Alles is erg mooi synchroon en littekens nauwelijks zichtbaar.
Seb
Lees verder
Heb drie maanden geleden een lipo onderkin gehad en ben meer dan gelukkig. Ondanks gewichtsverlies bleef ik een onderkin houden, wat nu aanzienlijk is verminderd. De behandeling was pijnloos en er werd tussendoor goed gecommuniceerd om te kijken of alles goed gaat. Nazorg was ook top. Heb nu een veel strakkere kaaklijn, ik raad de kliniek aan.
Samantha
Lees verder
Super goed geholpen door dokter Janssen. Ik raad iedereen dan ook zeker aan om zich hier te laten opereren. Ik heb afgelopen dinsdag een borstvergroting gehad en ben nu al blij met het resultaat. Hele lieve mensen werken er in de kliniek en als je vragen hebt kan je ze altijd opbellen. Ik had een vraag over mijn borsten dus mocht ik dokter Janssen zelf een foto sturen op WhatsApp, zodat hij kon oordelen of het goed zat of niet. Dokter Janssen harstikke bedankt
Nicolien
Lees verder
Ik heb gisteren een prothese wissel ondergaan en ze hebben me aan alle kanten goed geholpen. Je wordt goed ingelicht over de procedure. Al met al goede zorg, leuke lieve aardige mensen.
dhr en mw. Vos
Lees verder
De lipofilling maar ook de ooglidcorrectie is super gedaan. De arts stelt je op je gemak, hij is een hele relaxte man. Hij behandelt je net zolang tot je helemaal tevreden bent en doet ook iets extra’s. Dat noemen wij pas service. Ook de OK assistente tot de baliemedewerksters zijn erg lief en stellen je heel erg gerust. Je kan altijd bellen, ook in het weekend. Dit is echt niet zomaar een kliniek, alles is netjes, schoon en professioneel met een fantastische service!
Kristel
Lees verder
Super super super tevreden over deze kliniek. Nooit iets te gek, kan altijd terecht, iedereen super vriendelijk en zeer professioneel! Voelt 100% vertrouwd. Erg goed geholpen door Dr. Janssen. Alles is bespreekbaar, denkt mee en luistert goed naar wensen. Zoooooooo tevreden met het resultaat 😍 😍
Rashma
Lees verder
Goede service en super vriendelijk personeel. Dokter Janssen is echt een super plastisch chirurg. Hij kent zijn vak en is ook nog eens vriendelijk. Als je een kliniek zoekt waar je wensen gehoord worden, je niet het gevoel hebt dat je slechts een nummer bent dan is Janssen kliniek mijn aanbeveling!
Kim
Lees verder
Gisteren geholpen aan een dijbeenlift en liposuctie. Wat een geweldige kliniek. Lief zorgzaam en gemoedelijk personeel. Iedereen geeft je het gevoel dat t op dat moment alleen om jou draait. Alleen jij bent belangrijk en ze hebben allemaal t beste met je voor! Heel fijn! Kei bedankt allemaal! Over de operatie zelf nog niets te zeggen... nog veel pijn...maar met zo’n team heb ik er alle vertrouwen in dat ze hun best gedaan hebben voor een zo goed mogelijk resultaat!!

Onze kliniek in Oisterwijk

Modern, warm en sfeervol

Het nieuwe pand waarin de kliniek gevestigd is, is modern, warm en sfeervol ingericht. We hebben meerdere wachtkamers, slaapkamers, badkamers en natuurlijk operatiekamers. Met de meest geavanceerde apparatuur. De kliniek ligt centraal in het hart van de parel van Brabant, Oisterwijk. Voor regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven dus makkelijk te bereiken! Inpandig heeft Janssen Kliniek twee operatiekamers die zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Deze operatiekamers hebben prestatie niveau 1, met stofklasse onder de operatiekamers plenum klasse 5 en in de operatiekamers klasse 7 volgens ISO 14644-1. Hierdoor zijn alle denkbare behandelingen uit te voeren onder lokale verdoving als ook onder algehele narcose.

drs Martin Janssen Plastisch en esthetisch chirurg

Drs. Martin Janssen

Plastisch en esthetisch chirurg

Drs. Janssen studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam (1985-1989) en slaagde voor het artsexamen in 1991. Hierna volgde hij de opleiding algemene chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven (1995) waarna hij zich specialiseerde in de plastische chirurgie in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt (1999).
Meer lezen..

Tijdens de opleiding plastische chirurgie heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van o.a. brandwonden, handletsels, ernstige letsels van weke delen, huidtumoren en aangeboren afwijkingen (bijv. hazenlippen en schedelafwijkingen), de zgn. reconstructieve chirurgie.

Na de plastisch chirurgische opleiding (1999) heeft Drs. Janssen zich full-time toegelegd op de cosmetische plastische chirurgie en zich hierin verder gespecialiseerd. Hij heeft ervaring opgedaan in verscheidene privé-klinieken in binnen- en buitenland (o.a. Boston Clinics op Harley Street, London). Daarnaast volgde hij specialistische opleidingen in het buitenland om zijn vakkennis te vergroten, zoals de facelift cursus bij Dr. Hamra in Dallas, de neuscorrectie cursus van Dr.Tebbets, de liposuctie cursus van Dr. Fournier in Parijs, en de genitinale chirurgie bij Dr.Barron in New York. Deze namen vertegenwoordigen de wereldtop in deze vakgebieden.

Regelmatige bezoeken aan internationale congressen houden hem op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op cosmetisch chirurgisch gebied.

Ook is Drs. Janssen een van de eerste plastisch chirurgen in Europa die de minilift uitvoerde. Hierdoor heeft hij een ruime ervaring met het verrichten van deze behandeling. Tevens heeft hij ruime ervaring met injectables en participeert hij in een Europees wetenschappelijk onderzoek met Aquamid. Als mede auteur zijn er enkele wetenschappelijke publicaties verschenen in internationaal wetenschappelijke tijdschriften over problemen met permanente fillers. De kennis en ervaring over o.a. injectables worden regelmatig gedeeld met internationale collegae.

Janssen Kliniek Oisterwijk

Moergestelseweg 32M
5062 JW  Oisterwijk
Nederland

Welke soorten behandelingen biedt de Janssen Kliniek aan?

De Janssen kliniek biedt een grote hoeveelheid plastisch chirurgische ingrepen aan, waaronder borstcorrecties (zoals borstvergroting, borstlift en borstverkleining), liposuctie, ooglidcorrecties, facelifts, neuscorrecties, buikwandcorrecties en meer. Bij onze prijslijst ziet u meteen een overzicht van alle mogelijke behandelingen.

Hoe kan ik een afspraak maken voor plastische chirurgie bij de Janssen Kliniek?

U kunt een afspraak maken voor een gratis consult door telefonisch contact op te nemen met de kliniek via 013 521 35 55. Ook kunt u natuurlijk mailen via info@janssenkliniek.nl

Biedt de Janssen Kliniek ook nazorg aan na plastisch chirurgische ingrepen?

Ja, de kliniek biedt uitgebreide nazorg aan na plastisch chirurgische ingrepen. Na de ingreep zal het medische team u voorzien van instructies voor de juiste nazorg en een follow-up afspraak plannen om het herstelproces te monitoren en eventuele vragen te beantwoorden.

Hoe weet ik of een arts bekwaam en bevoegd is om de ingreep uit te voeren?

U overweegt een ingreep en u vraagt zich af bij wie u moet zijn. Hebt u al een arts op het oog? Vraag dan in elk geval of hij of zij bekwaam en bevoegd is om de ingreep uit te voeren. Wat bedoelen wij daar eigenlijk mee? Wel, er zijn artsen die zich bijvoorbeeld cosmetisch chirurg, dermatochirurg of plastisch aangezichtschirurg noemen. Dit zijn geen erkende artsen. Er is maar één opleiding tot medisch specialist waarvan cosmetiek en de esthetische chirurgie deel uitmaken. Dat is de opleiding plastische chirurgie. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u ook naar een recent verschenen artikel in het NRC.

De beschermde titel plastisch chirurg geeft u houvast. U weet dan dat hij of zij een brede chirurgische opleiding heeft gehad en brede ervaring heeft opgedaan. Doen zich problemen voor van levensbelang, dan kan hij of zij adequaat handelen.

Hebt u al een afspraak gemaakt? Let dan bij het eerste consult op met wie u het gesprek voert. Soms is dat een consulent(e) en niet degene die u opereert. Deze consulent(e) heeft echter niet de kennis van een plastisch chirurg. Hij of zij kan u minder goed informeren en kan ook niet alle vragen beantwoorden.

Hebt u het eerste gesprek met de chirurg, zorg er dan voor dat hij of zij Nederlands spreekt. Het eerste gesprek is belangrijk. U hebt veel vragen. Laat u daarom goed informeren over de ingreep, vraag naar voorbeelden en mogelijke complicaties.

Hoe komt u erachter of de arts met wie u contact hebt de juiste vakman of vakvrouw is? U kunt dit eventueel navragen bij:

  • Nederlandse Vereniging Esthetische Plastische Chirurgie
  • De Medische Registratie Commissie, onderdeel KNMG te Utrecht

Hebt u vragen of zijn er zaken onduidelijk? Dan kunt u ons bellen op 013-5213555, wij helpen u graag! Per e-mail bereikt u ons op info@janssenkliniek.nl of via het formulier op de contactpagina. U ontvangt zo mogelijk binnen 24 uur een reactie.

Kan ik naar keuze door een vrouwelijke of mannelijke plastisch chirurg geholpen worden?

Binnen ons team hebben wij zowel een mannelijke als een vrouwelijke chirurg. Indien u voorkeur heeft dan houden wij daar rekening mee. Onze mannelijke chirurg is Drs. Martin Janssen. Behandeld worden door een vrouwelijke chirurg? Wij kunnen u verwijzen naar een collega plastisch chirurg, drs. E. Mesters van Mesters Kliniek. Zij is gespecialiseerd in vaginale aandoeningen en helpt u snel, discreet, deskundig en persoonlijk.

Hoe houd ik mijn huid mooi en gezond?

Een mooie huid geeft je een goed gevoel. Gelukkig kun je er iets aan doen door de juiste groente te eten. Groenten die veel goeds voor je huid beloven. Wij zetten de 8 beste daarvan voor je op een rij:

1. Rode paprika – hierin zit meer dan 100% van je dagelijkse Vitamine C behoefte. Ook bevatten rode paprika’s Vitamine B6, en B6 doet heel veel goeds voor je algehele gestel en dus ook voor je skin. Verder beloven ze je huid een mooiere teint te geven, acne te bestrijden en rimpels te reduceren. Klinkt goed en wat helemaal mooi meengenomen is, is het feit dat er in een paprika maar 30 calorieën zitten!

2. Pure Chocolade – Pure chocolade bevat heel veel flavanoïden en polyfenolen. Beide zijn goed voor je huid! Zo is uit onderzoek gebleken dat wanneer vrouwen drie maanden lang lang elke dag driehonderd milligram cacaoflavanolen eten, dat zij dan beter beschermd zijn tegen UV licht. Ook de bloedtoevoer naar de huid neemt toe met als gevolg dat de huid sterker, dikker en zachter wordt.

3. Zalm – het oranjevis barst van de Vitamine D en dat is top voor o.a. je huid. Zalm is bovendien vet rijk aan omega-3 vetzuren en daarvan is bekend dat ze geschikt zijn voor het bestrijden van ontstekingen, rimpels en acne. De hoge omega-3 gehalte in zalm helpt je huid bovendien van binnenuit te hydrateren. Verder krijg je door eht eten van zalm een beter doorbloede hoofdhuid en sterkere en gezondere haren.

4. Kokosnoot-olie – Dit is dus een van de rijkste bronnen van verzadigde vetzuren. Hierin zit laurinezuur. Dat is een zeer krachtig antibacteriël en antiviraal middel dat virussen, infecties, ontstekingen en acne zo goed als mogenlijk zal voorkomen. Verder is deze olie superrijk aan vetzuren en vitamine E, en zo wordt de huid prachtig gehydrateerd, wordt zij zacht en zullen rimpels enigszins worden voorkomen.

5. Groene thee – Groene thee is goed voor je huid. Dit komt omdat groene thee boordevol polyfenolen zit. Polyfenolen zijn plantaardige anti-oxidanten die jouw huid beschermen tegen vele vervelende maar ook ernstige kwalen. Maak dus een gewoonte van dagelijks groene thee drinken.

6. Ananas – Deze fruitsoort is met name goed voor de huid waarop cellulitis voorkomt. Ananas is een vetafbreker. Niet alleen in de maag, maar ook in de huid. Eet daarom regelmatig ananas, want dan krijg je veel bromelaine binnen, het enzym dat vet afbreekt en dus ook die ranzige vetbultjes die cellulitis eigenlijk zijn.

7. Wortelen – Deze zijn supperijk aan Vitamine A en beloven de talgproductie in evenwicht te houden.

8. Selderij – Deze groente bevat vitamine K, natrium, kalium en water.  Het zorgt voor goede hydratie van je huid. Dus minder puistjes, uitslag en rimpels.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij de Janssen Kliniek?

Ja, de Janssen Kliniek beschikt over parkeergelegenheid voor bezoekers. Dit kan echter afhankelijk zijn van de beschikbaarheid.

Wat zijn de openingstijden van de Janssen Kliniek?
ZondagGesloten
maandag08:30–17:30
dinsdag08:30–17:30
woensdag08:30–17:30
donderdag09:00–17:00
vrijdag08:30–17:00
  

Uw behandeling realiseren?

Vrijblijvend consultgesprek

U droomt van een cosmetische ingreep en wil deze droom werkelijkheid gaan maken? We helpen u graag de beste versie van uzelf te zijn. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. In onze kliniek in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Natuurlijk kunt u ons ook bellen, mailen, of een aanvraag doen via het contactformulier.