Wenkbrauwlift

De wenkbrauwen omhoog trekken?

martin janssen plastisch chirurg

Door Drs. Martin Janssen

Een wenkbrauwlift in regio Eindhoven en Tilburg

Gezakte wenkbrauwen geven mensen vaak een mismoedig uiterlijk. Wanneer alleen het buitenste gedeelte van de wenkbrauw zakt, ontstaat er een optische verdikking van het bovenooglid en een diepe plooi naast het oog. Bij een wenkbrauwlift wordt het buitenste deel van de wenkbrauw omhoog getrokken.

Hoe gaat het wenkbrauwen liften in zijn werk?

Om uw wenkbrauwen te kunnen liften, snijdt de chirurg in de haargrens boven de slaap een reepje huid en wat bindweefsel weg. Het weefsel wordt dichtgetrokken en gehecht. Vlak boven de buitenkant van de wenkbrauw wordt een kleiner stukje huid verwijderd, waarna het weefsel strakker wordt getrokken en vervolgens gehecht.

De wenkbrauwlift gebeurt onder plaatselijke verdoving. Gedurende een week moet een elastische bandage worden gedragen. Meteen na de wenkbrauwlift is er al zichtbaar resultaat. Omdat de wenkbrauw weer iets zal zakken, is pas na zes weken het werkelijke resultaat te zien.

Wat kost een wenkbrauwlift in regio Eindhoven en Tilburg?

  • Wenkbrauwlift (lokale verdoving) €2.000,-

Uw wenkbrauwlift realiseren?

Vrijblijvend consultgesprek

Een wenkbrauwlift laten doen bij de Janssen Kliniek? Laat uw wenkbrauwen omhoog trekken door een ervaren chirurg. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. In onze kliniek in Osterwijk, in de regio Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Bel of mail ons gerust, want we helpen u graag verder!