Operatiekamer huren

Bij de Janssen Kliniek kunt u een operatiekamer huren voor één of meerdere dagen per maand om uw medische specialiteit uit te voeren in een operatiekamer die aan alle eisen voldoet.

operatiekamer huren

OK huren bij Janssen Kliniek?

Waarom operatiekamer huren bij Janssen Kliniek?

 • Operatiekamer met klasse 1 en prestatieniveau 1
 • Operatiekamer voldoet aan de landelijke wet- en regelgeving
 • Goede bereikbaarheid
 • Ruime gratis parkeergelegenheid
 • Goede hotels in omgeving voor eventuele overnachting

Operatiekamer huren?

Bij de Janssen Kliniek kunt u een operatiekamer huren voor één of meerdere dagen per maand om uw medische specialiteit uit te voeren in een operatiekamer die aan alle eisen voldoet. Een OK huren is ook mogelijk voor een dagdeel. Het betreffen operatiekamers die zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur. Deze operatiekamers hebben prestatie niveau 1, met stofklasse onder de operatiekamers plenum klasse 5 en in de operatiekamers klasse 7 volgens ISO 14644-1. Hierdoor zijn alle denkbare behandelingen uit te voeren onder lokale verdoving als ook onder algehele narcose. In de kliniek bevinden zich hiervoor een verkoeverruimte en een drietal slaapkamers. De slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien: zo is het mogelijk om gebruik te maken van draadloos internet, en zijn de ruimten voorzien van digitale TV.
drs Martin Janssen Plastisch en esthetisch chirurg

OK complex voor dagbehandeling

klasse 1 en prestatieniveau 1

Het OK complex van de Janssen Kliniek biedt medisch specialisten zonder vestiging de mogelijkheid om een aantal vaste dagen per maand of een dagdeel medische behandelingen uit te voeren. Zo kunt u uw praktijk op een flexibele wijze uitvoeren zonder dat u een grote investering hoeft te doen. Daarnaast is een operatiekamer huren  ook een uitkomst wanneer uw eigen complex niet over voldoende capaciteit beschikt om al uw cliënten te bedienen. Zo kunt u op korte termijn de moeite en kosten besparen om uw eigen complex uit te breiden.
Meer lezen..

Het complex van de Janssen Kliniek voldoet aan alle wettelijke eisen en u beschikt op locatie over de meest gangbare instrumenten en uitrustingen. Daarnaast is het huren van extra services zoals het steriliseren van het instrumentarium, medicaties en anesthesie nader overeen te komen.

Operatiekamer klasse 1 en prestatieniveau 1

Het OK complex van Janssen Kliniek voldoet aan alle eisen voor een OK voor kleine chirurgische en invasieve ingrepen. De operatieruimte valt onder klasse 1 en prestatieniveau 1. De behandelruimte voldoet dus aan de strengste richtlijnen conform het WIP en VCCN op het gebied van luchtbehandeling. Zo is de operatieruimte voorzien van een Hepa-filter, een unidirectioneel luchtbehandelingssysteem en is de ruimte ingedeeld in 3 schone zones. Daarnaast beschikt u over een aparte opdekruimte. De operatieruimte en de uitrusting voldoen volledig aan de landelijke wet- en regelgeving. Zo kunt u uw cliënten als medisch specialist een verantwoorde en professionele medische behandeling garanderen.

Een operatiekamer huren bij Janssen Kliniek heeft veel voordelen. Op de eerste plaats kunt u uw medische praktijk op een flexibele manier en zelfs part-time uitvoeren zonder dat daar een grote investering voor nodig is. De belangrijkste benodigdheden voor uw behandelingen zijn aanwezig op locatie. Zo is de OK uitgerust met benodigdheden voor anesthesie, apparatuur voor diathermie en liposuctie, een zuigapparaat, en operatielampen. In veel gevallen volstaat het dus om uw cliënten op locatie te ontvangen waar u vervolgens meteen met de behandeling kunt beginnen. Wanneer u meer instrumenten of medicatie nodig heeft, is dit nader overeen te komen.

 • Benodigdheden voor anesthesie
 • Apparatuur voor diathermie
 • Operatielampen
 • Zuigapparaat
 • Een aparte opdekruimte
 • Liposuctie apparatuur

Heeft u behoefte aan meer instrumenten, medicatie of zelfs medisch personeel? In dat geval kunt u tegen een gepaste meerprijs extra services inhuren zodat u altijd goed voorbereid bent op uw dagbehandeling. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een custom-pack en disposables klaarliggen, dat het instrumentarium vooraf wordt gesteriliseerd en dat u beschikt over specifieke medicatie die u nodig heeft voor uw behandeling. Is het voor uw cliënten noodzakelijk om na de behandeling een aantal uren te herstellen? Dan kunt u gebruik maken van onze recovery.

 • Recovery
 • Disposables en custom-pack n.o.t.k.
 • Sterilisatie van het instrumentarium  n.o.t.k.
 • Anesthesie n.o.t.k.
 • Medicatie n.o.t.k.
 • Medisch personeel voor operatiekamer en verpleegafdeling n.o.t.k.

Heeft u op flexibele basis behoefte aan een operatiekamer? Kliniek Janssen verhuurt een complete OK met klasse 1 en prestatieniveau 1 met standaarduitrusting en de mogelijkheid om gebruik te maken van extra services. De OK van Janssen Kliniek voldoet aan zowel landelijke wet- en regelgeving als aan de richtlijnen van WIP en VCCN en is in het bezit van het ZKN keurmerk. Het complex is goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeerplaats die beschikbaar is voor zowel medisch specialisten als cliënten. Daarnaast biedt de omgeving een aantal goede hotels zodat ook een overnachting in de buurt van de Janssen Kliniek ook tot de mogelijkheden behoort.

OK huren?

Heeft u op flexibele basis behoefte aan een operatiekamer? Kliniek Janssen verhuurt een complete OK met klasse 1 en prestatieniveau 1 met standaarduitrusting en de mogelijkheid om gebruik te maken van extra services.