Tepelcorrectie

Zijn uw tepels niet symmetrisch? Of voelt u zich niet comfortabel bij de vorm? Een tepelcorrectie biedt uitkomst.

martin janssen plastisch chirurg

Door Drs. Martin Janssen

Tepelcorrectie in Brabant

Tepelcorrectie is een esthetische procedure die wordt uitgevoerd om de grootte, vorm, positie of symmetrie van de tepels aan te passen. Het kan worden uitgevoerd als een op zichzelf staande procedure of in combinatie met andere cosmetische ingrepen, zoals borstvergroting of borstverkleining. Het doel is om de esthetiek van de tepels te verbeteren en het zelfvertrouwen van u als patiënt te vergroten. Voordat we overgaan tot een procedure, zullen we een grondig consult houden om uw doelen te bespreken.

Consult voor tepelcorrectie

Hebt u last van uitstekende of misvormde tepels? Wilt u meer weten over de uitkomsten van een tepelcorrectie? De plastisch chirurg kan met u alle mogelijkheden bespreken. Als u overweegt om een tepelcorrectie te ondergaan, staan onze ervaren professionals klaar om u te begeleiden door het proces en u te helpen de gewenste resultaten te bereiken. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek in Oisterwijk, regio Tilburg, Eindhoven en Den Bosch.

kliniek Janssen Oisterwijk

Wanneer kiezen voor een tepelcorrectie?

Mensen kiezen vaak voor tepelcorrectie om verschillende redenen, waaronder:

  • Symmetrie: Als de tepels niet gelijk zijn in grootte, vorm of positie, kan dit leiden tot gevoelens van ontevredenheid en onzekerheid.
  • Grootte: Te grote of te kleine tepels kunnen ongemak veroorzaken bij het dragen van bepaalde kleding of tijdens intieme momenten. Ook esthetisch kan het leiden tot ontevredenheid. Vindt u ze te groot, uitstekend, te plat of niet mooi rond?
  • Ingetrokken tepels: U kunt problemen ervaren met ingetrokken tepels of juist uitpuilende tepels. 

Wat kost tepelcorrectie in regio Tilburg?

  • Tepelcorrectie (lokale verdoving) €1.250,-

Uw tepels corrigeren?

Vrijblijvend consultgesprek

Meer weten over een tepelcorrectie? Of een borstvergroting of borstverkleining? U bent aan het juiste adres bij Janssen Kliniek Oisterwijk. Natuurlijk zegt een website niet alles. Daarom beantwoorden we graag al uw vragen in een gratis en vrijblijvend consultgesprek. U kunt ons direct bellen en mailen; we staan 24/7 voor u klaar.