Rimpelbehandeling

Regio Tilburg, Den Bosch, Eindhoven

Het krijgen van rimpels op uw bovenlip, voorhoofd en decolleté zijn tekenen van de huidveroudering. De oorzaken van deze huidveroudering zijn drieledig: hormonale huidveroudering na de menopauze, natuurlijke huidveroudering  en huidveroudering door regelmatige blootstelling aan de zon, roken en stress. Maar ook wanneer u alle gezondheidsregeltjes in acht neemt, zullen zich vroeg of laat rimpels gaan vormen. Waar de één vrede heeft met dit natuurlijke proces, vindt de ander dit niet aansluiten bij het schoonheidsideaal en wil deze juist zo snel mogelijk laten behandelen.

Van rimpels op uw bovenlip tot rimpels op uw decolleté

Rimpels kunnen overal op uw lichaam voorkomen, maar in de meeste gevallen begint de rimpelvorming toch in het gezicht. Denk aan rimpels op de bovenlip of op uw voorhoofd, ook wel bekend als de fronsrimpel. Vrouwen hebben daarnaast ook te kampen met rimpels in het decolleté. Bij Janssen Kliniek bent u aan het juiste adres voor een rimpelbehandeling. Welke rimpelbehandeling voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen. Waar de één de rimpels op de bovenlip of de fronsrimpel drastisch wil laten verwijderen, is de ander al blij met het verminderen van de oogrimpels.  In onze kliniek bieden we dan ook verschillende rimpelbehandeling methoden aan.

Wilt u weten welke vorm van rimpelbehandeling het beste aansluit bij uw situatie en u als persoon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een consult aan. Onze plastisch chirurg helpt u graag op weg naar uw schoonheidsideaal.